reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hehe, kamilka, dzieki ;-)

Roni - najbardziej trzymam kciuki wlasnie za to, zeby juz nigdy Marek nigdzie nie pojechal na tak dlugo :-) a juz tym bardziej na wojne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
co za debilizm z tymi wojnami. mysle, ze to sie teraz skonczy.

Nieistotna - chamy i prostaki. nienawidze kontrolerow. dostalam kare 3 razy w zyciu, raz tylko placilam (bo w podstawowce dostalam kare i nie powiedzialam rodzicom, minal termin odwolania, przyszlo ponaglenie i kupe kasy musieli za mnie wybulic. dramat byl, pamietam :-D ), zawsze udalo mi sie po prostu powiedziec, ze mialam bilet miesieczny i juz. pozyczalam od kogos (u nas sie nigdy nie wypisywalo biletow).
ale w twojej sytuacji klocilabym sie jak nic. swinie jedne.
jak nic nie wskorasz - co jest niestety prawdopodobne - niech kate ci pisze odwolanie, wygrasz jak nic. zabraklo im tuszu w maszynce i tak lapia naiwnych. ale ty sie nie daj.

moja galaretka niestety nie najlepiej sie sciela, chyba za malo zelatyny dalam. ale w smaku mniam mniam. na drugi raz bedzie lepiej :-)

co do pytania kamili
to czuje sie jakby mnie traktor przejechal ostatnimi dniami
dzisiaj bylo jakies masakryczne cisnienie chyba jeszcze bo jak padlam spac po pd z malym to spalam z 2h razem z nim

no i generalnie mam juz dosc

pozdrowienia od pingwinka, wpadla do mnie na chwilke dzisiaj

a z innej beczki to fotelik samochodowy ktory kupilam na allegro jeszcze nie doszedl
koles przeslala mi potwierdzenie nadania z 17. 10 priorytet a tu nie ma
mial isc na pocztre
jak pomysle ze te szmaty gdzies zgubily to sie we mnie gotuje
swoja droga palantino tez nie za madrzee wyslal poczta pl
grrr

Nieistotna, jak piszesz odwołanie to się przerywa bieg terminu.
Mnie to zawsze wkurza, że trafi sie kanar debil, odwołanie uwględniają przeważnie, ale musisz zapłacić opłatę manipulacyjną plus za znaczek za polecony - niby niedużo, ale czemu bulić jak ich wina??? :wściekła/y:

U nas jakoś ostatnio mniej skretyniali kanarzy jeżdżą, choć to dobre...

Sugar, pewnie jest na rozdzielni. U nas generalnie tak szły buty kiedyś, że były po dwóch dniach od wysłania w Gda na rozdzielni, a przeznaczone do rozniesienia za tydzień (oni mają w poczcie jakiś dziwny grafik rozniesień, np przychodzi listonosz z paczką, mówi że jutro przyniesie drugą, a za 4 dni kolejną, ale nie może ich wszystkich dziś przynieść bo ma grafik, debilizm)

Głośna i hałaśliwa Dita, hehe, dobry motyw :-):-D
Podobnież spokojna Miłka :-D:-D:-D

ja tez witam kawusiowo
i kanapkowo-nutellowo:-D

kurczak brrr
bruniasty od powrotu od sugar jest przeziebiony, w pociagu goraco, wysiadasz lodowa
no i mial katar ktory kuruje
od 2 dni dodatkowo ma kaszel
wiec siedze z nim w domu i mnie cos chce strzelic masakra
dla mnie dzien bez spaceru to dzien 'stracony'
i brrunek tez jest inny po nawet polgodzinnym spacerku
a tak siedzimy w domu i sie 'nudzimy' i bawimy
a tv niet:no: bo starsi nie maja wiec nawet bajki dla urozmaicenia nie moge wlaczyc:cool:

Nieistotku ale C I U L z tego kanara, normalnie do tego zawodu typowo wrednych ciagnie:crazy::crazy:

Roni gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wsszzzystkiego naj naj naj
Sugar to juz koncowa, dasz rade;-)

reklama
Hej, hej:-)

witam z rana:tak:
już po kawce
jest zaje biście zimno
pada
ciemno
normalnie, tylko się "powiesić"
już nie byłam z Nat od kilku dni na spacerku, bo ciągle siąpi deszcz, albo mocno wieje zimnym frontem
po prostu "umrę":crazy:
Sugar - już końcówka:tak: dasz radę kochana:-D a my jak jeden mąż bdziemy rodziły z tobą:laugh2:

Do góry