reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kamilko życzę Ci z całego serca , zeby była to ostatnia wizyta :tak::tak:

Oj Nieistotna - że też zawsze w takich chwilach na biednego i uczciwego człowieka musi trafić :no: a kanary to w ogóle wyobraźni nie mają - no 3mam kciuki , zeby udało ci się jakoś ich przekonać .

nieistotna - kanary to w ogóle inna nacja. Chamy i debile.
Idź do MPK (u was tez sie to tak nazywa? Bo nie jestem pewna czy w każdym mieście taka samo....)i tam uderz w płacz.Zmiękną.

Nieistotna - ja ci napiszę odwołanie:tak::tak::tak:
ale nie łaź nigdzie i się nie upokarzaj /np. płacz/
no chyba, że masz taki plan;-)

Kamilko - a ja coś przegapiłam??? Dlaczego jeździcie do CZD????
Powodzenie!
Buziam:-)

Nie umiem plakac na zawolanie (chociaz plakac mi sie chce jak pomysle o kasie)
Kate tyle że mam 7dni i wtedy jest 40zl a potem to juz 160zl
i jak bede pisac odwolania to skonczy sie na tym ze bede bulic 160zl
a jako bezrobotnej, bez zasilku, wychowujacej male dziecko - nie stac mnie :)

Pierdu, pierdu:-p

7 dni, to oni mogą sobie wsadzić w d...
nawet w sądach masz dwa tygodnie
te terminy nie są zobowiązujące wg kodeksu cywilnego

możesz napisać odwołanie i zażalenie na pracę kontrolera
spox:tak:

ale jak chcesz tam iść i jak coś zdziałasz, to powodzenia
gdyby jednak mieli cię gdzieś, to daj tylko znać już działam:-)

A nawet gdybyś miała miliony, to płacić nie powinnaś
bo tu chodzi o zasady, kulturę osobistą, itp

a tak wogole to snilyscie mi sie dzis
bylo spotkanie w jakims dziwnym hotelu
oczywiscie dita i kate byly najbardziej halasliwe, chodzily po pokojach i irytowaly w pozytywny sposob wszystkich
z wieloma laskami gadalysmy przy piwku
a wracalam do domu z milka, najbardziej zapadla mi w pamiec bo byla piekna zjawiskowo i taka spokojna

reklama
Roniak gratulacje, mam nadzieje, że to bedzie dziołaszka :tak:;-):-D
Maja jak to niechce współpracować :confused2: za fraki i do wyra ;-)
Nieistotna nie martw się Kate Ci napiszę konkretne odwołanie i bedzie gites :tak:

Do góry