reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

elo laski

bylam wczoraj u laryngologa i na przelom listopada i grudnia bede miala zabieg :-):-)

Mala super spi, zasypia i wogole, jak Kasia juz zapomnialam niemalze jak to bylo jak wstawalam w nocy. Jest bosko!!!!!

Sugar bede jutro kolo 13:30. zadzwonie jak bede pod kamienica to mi number podasz bo juz nie pamietam. Podjade od tylca.

Ide spac. Wszystkie buziakuje mocno.

reklama
wlasnie, Dita biadolila, a teraz jaka globetrotterka!!! :-D

ja tez bede miec teraz 55,5m i sikam z wrazenia :-D
glownie chodzilo mi o 4 pokoje, ale nie bylo takich mieszkan w dobrym standardzie i w dobrej cenie, i w nowym budownictwie.
na razie styka, trzecie dziecko za dobrych pare lat, wiec spox.

a w ogole, w ogole!!!
mozna chyba powiedziec - choc na razie szszszsz - ze sprzedalismy mieszkanie. tej babie niestety, ale juz troche inaczej na nia patrze. cena nizsza od tej, co chcialam, no ale skoro nikt inny sie nie znalazl chetny, zeby ja przebic, to trudno.

a ona zachwycona, az pokrasniala, jak sie w koncu dogadalysmy :-) mloda dziewczyna, mowi, ze juz kocha to mieszkanie, ze odkad weszla, czula sie jak w domu itepe.. fajnie :-) dobrze, ze komus takiemu pchamy, a nie marudzie jakiejs, bo bym nie zniesla.

no i uff. a tamto juz mamy przyklepane umowa przedwstepna. nic, tylko ekipy ruszac, bo bedzie je trzeba teraz odebrac, w tym tygodniu albo w przyszlym. na razie wszystko piknie wyglada, maja tylko wykonczyc balkon (wylewka + terakota) i poprawic parapety. :-)

super!!!

Roni -nie przesadzaj.
To nie o pieniądze chodzi tylko o dobre chęci.
My naprawdę nie należymy do elity - a kuchnia za 9 000 to nam tylko przyśnić się może;-)
A podam przykład Istebnej - wydaliśmy 400 zł z dojazdem, jedzeniem full wypasem, alkoholem do domowego ,,barku", hehe: itepe - no nie mów,że to jest kwota nieosiągalna....A akumulatory naładowane na długi czas:tak:
Jeśli tak będziesz podchodzić do tego tematu, to nic dziwnego,że cię deprecha łapie...
Mnie tez by łapał gdyby wizja ruszenia du py z domu była nierealna:tak:

scarlet, widzialam na twoich fotkach, ze slicznie ci we wloskach spietych z tylu - moze jakis taki koczek mocno przy glowie? taki "ulizany", bez wystajacych kosmykow, taki slimaczek? z jakas fajna spinka czy nawet bez? mialam taki na slubie i suuuper sie w nim czulam i ponoc wygladalam :-D

Dzięki. Uszy mam odstające, ale pomyśle:-)

Roni - mam nadzieję że właśnie żałujesz nieodbytej (hehe, jak to gejowsko brzmi...) wycieczki. Bo kuchni po prostu zazdroszczę :tak:
Paryż - ja też tam ne byłam, ale zauważ że teraz mamy tam KOLEŻANKĘ (nie przyjaciółkę, żeby nikt się urażony nie poczuł :cool2:) o pseudo pingwinek, która nas zaprasza a bilet kosztuje ok 500 zł / rodzinę....
Jakoś to mnie nie przerasta;);-)

Olka uśpiłam i od 20 obudził mi się już 10 razy:wściekła/y: Już nie mam cierpliwości i prztaszczyłam go do nas. Idzie mu 6 ząbek, może dlatego taki niespokojny :-(

reklama
Do góry