scarlet, widzialam na twoich fotkach, ze slicznie ci we wloskach spietych z tylu - moze jakis taki koczek mocno przy glowie? taki "ulizany", bez wystajacych kosmykow, taki slimaczek? z jakas fajna spinka czy nawet bez? mialam taki na slubie i suuuper sie w nim czulam i ponoc wygladalam
my wrocilismy z obiadku u tesciowki, co to byla z corka i amelka na wywczasach w turcyi... alez jej zazdroszcze... normalnie az mnie skreca, zeby gdzies pojechac, gdzie jest cudnie, relaksacyjnie i CIEPLO!!! takie opalone wrocily po tygodniu, ze heeeeeejjj!
(PS
sugar, mama nie byla jeszcze w pracy, od poniedzialku dopiero i wtedy ci powiem, co i jak ze stolikiem)
a ja na razie planuje wyjazd do parisa, tez fajnie :-) tylko zimno, brrr. ale pieknie chociaz i do mojej ufofanej Martki. na pewno nie bede sie nudzic :-) i pokupuje moze prezenty swiateczne tam.. :-) moze juz jakies soldy beda przedswiateczne?
a tak w ogole to sie nudze. ergh.
anitko - ja tam bym sie cieszyla z takiego prezentu
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
huehue. alez sie wykosztowalas, kobito!! na urodziny
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
mam nadzieje, ze wiktoryna jeszcze hp nie ma :-)
nienawidze robic prezentow komus, kto ma wszystko.
wypisz wymaluj moj tata. co roku, przy okazji jego urodzin lub swiat mam skrety (i nie tylko ja, siostra i mama tez, tyle ze ta ostatnia moze sobie jeszcze pozwolic na prezenty w kategorii lux i kupic np. sweter z cottonfieldu, hilfigera lub inna drozyzne). a w tym roku mi padre ma 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakk pomyslu nie mam.
mam jeden - powerball - takie cos do cwiczenia nadgarstkow (moj tata od lat gra w tenisa). ale to taki gadzet za 60zl, a na 50. prezent musi byc fergielicieous. grrrrrrrr. macie jakis fajny pomysl do _max_ 200zl???????? powerball moge dac na swieta..
zegarek odpada, moja sis mu w stanach kupila jakis zajefajny ze swoim facetem.
a my, bidoki, z reka w nocniku comme toujours grrrrrrr!!!