reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kasia_z - hehe, ja bardzo lubię zapach farby - takiej do ścian farby...
Pachnie nowością,czystością... Fajnie;-) Fajnie w ogóle że już się wprowadzacie.:tak:

A my sobie pijąc Miodówkę Lubelską (na następne spotkanie przywiozę, hehe - naprawde pyszka:cool2:) i kibicując tym patałachom (ku rwa - żeby Kazachstan strzelił im gola na własnym stadionie???????:wściekła/y:) wspominamy sobie Istebną....
I 45 zł za osobę Z TRZEMA posiłkami dziennie.... Jezu, My naprawdę tam wrócimy.
Na 100%:tak:. Na narty kiedyś i nie tylko na narty;-)

eeech.....;-)

reklama
Jutro mam impre rodzinną i chciałam fajnie wyglądać. Ja włosy musze mieć długie, bo mój mąż uwielbia. W sumie pewnie pójde znowu w rozpuszczonych a niestety mi przeszkadzają, bo mały mnie za włosy szarpie.

hehehehe
wylaczyli im prad i z meczu nici
niezly obciach
ciekawe czy znowu bedzie rozpierdziel i burdy w wawie jak sie wkurza hehehe

my dzisiaj zaliczylysmy szoping z dwoma smarkaczami
przyszlysmy a szczurki padly jak ta lala

atol skad Ci przywoza zakupy?
ja musze sie tez na ten system przezucic cos czuje
wiem ze w Piotrze i Pawle dowoza a blu siti mam rzut beretem

hehehe
Listkiewicz to mój sąsiad, ma psa bobika, codziennie mi mowi dzieńdobry hehehe ;-)

o już słyszę jak policja na sygnale jeżdzi:happy2::happy2::happy2:
ja w sumie mam na legie rzut beretem, jak wyjde na balkon to pewnie usłyszę te dzikie okrzyki kazachstanskich kibicow :nerd:

oooooooo
...naprawili.......

Sugar - pozdro dla Pana Prezesa.....
Jak przeczytałam o bobiku, to Andrzej się zsikał :-D
buhahahahaha

:cool2:

scarlet, widzialam na twoich fotkach, ze slicznie ci we wloskach spietych z tylu - moze jakis taki koczek mocno przy glowie? taki "ulizany", bez wystajacych kosmykow, taki slimaczek? z jakas fajna spinka czy nawet bez? mialam taki na slubie i suuuper sie w nim czulam i ponoc wygladalam :-D

my wrocilismy z obiadku u tesciowki, co to byla z corka i amelka na wywczasach w turcyi... alez jej zazdroszcze... normalnie az mnie skreca, zeby gdzies pojechac, gdzie jest cudnie, relaksacyjnie i CIEPLO!!! takie opalone wrocily po tygodniu, ze heeeeeejjj!
(PS sugar, mama nie byla jeszcze w pracy, od poniedzialku dopiero i wtedy ci powiem, co i jak ze stolikiem)

a ja na razie planuje wyjazd do parisa, tez fajnie :-) tylko zimno, brrr. ale pieknie chociaz i do mojej ufofanej Martki. na pewno nie bede sie nudzic :-) i pokupuje moze prezenty swiateczne tam.. :-) moze juz jakies soldy beda przedswiateczne?

a tak w ogole to sie nudze. ergh.

anitko
- ja tam bym sie cieszyla z takiego prezentu :-D huehue. alez sie wykosztowalas, kobito!! na urodziny :szok: mam nadzieje, ze wiktoryna jeszcze hp nie ma :-)
nienawidze robic prezentow komus, kto ma wszystko.
wypisz wymaluj moj tata. co roku, przy okazji jego urodzin lub swiat mam skrety (i nie tylko ja, siostra i mama tez, tyle ze ta ostatnia moze sobie jeszcze pozwolic na prezenty w kategorii lux i kupic np. sweter z cottonfieldu, hilfigera lub inna drozyzne). a w tym roku mi padre ma 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakk pomyslu nie mam.
mam jeden - powerball - takie cos do cwiczenia nadgarstkow (moj tata od lat gra w tenisa). ale to taki gadzet za 60zl, a na 50. prezent musi byc fergielicieous. grrrrrrrr. macie jakis fajny pomysl do _max_ 200zl???????? powerball moge dac na swieta..
zegarek odpada, moja sis mu w stanach kupila jakis zajefajny ze swoim facetem.
a my, bidoki, z reka w nocniku comme toujours grrrrrrr!!!

udalo sie!!!
my polacy jak chcemy to potrafimy hue hue
borat skopie nam tylki cos czuje

mam nadzieje ze nie posprejuja nam nowo odmalowanej fasady domu przez Pana Prezesa :happy2:
np: listkiewicz ty chu.......uuuuu :-p

reklama
Do góry