reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

lo matko
prezenty...
moze np jakis fajny gadzet wittchen ( skorzane portfele, notesy, kalendarze etc)
kupilam mojemu tacie pod choinke z moja siostra etui na okulary i kalendarz
bardzo fajne i zawsze ladnie pakowane

reklama
e tam wielgasne
75 m
ja jestem wychowane dziecko na wsi, u moich rodzicow jest prawie 400 metrow, chociaz wczesniej mieszkalismy w bloku jak kazda porzadna polska rodzina hehehe

pies rasy bigel a propos pana prezesa

Ja byłam u sugar, hehe
Uoj, jak na Wawę to mieszkanie naprawdę ogromniaste:tak:

Co prawda Bychawa to nie centrum Wawy tylko zadupie pod zadupiastym lubliniem, hehe ale parę pomysłów przechwyciłam :cool2:

Mam tylko nadzieję,ze nasza sugar jak nas kiedyś nawiedzi to zla za małpiarstwo nie będzie...;-)

YEEEESSSSS 2:1 :cool2:

hehe, Dita :-D
tez widzialam powerball, ale jeszcze nie oszalalam. taki sam gadzet jak tez za 60zl, a tylko to, ze z metalu czyni go tak pozadliwie drogim. smiechu warte. gadalam z chlopakiem, co sie tym bawi i mowi, ze najlepsze te najprostsze.

sugar - skorzane bajerki odpadaja, obsypujemy go tym co roku. grrr. ostatnio psul sie mu portfel, to sobie kupil kuzwa bez okazji na arubie :wściekła/y: jakby nie mogl poczekac, kuzwa!!!
moze takie fajne oryginalne etui na okulary.. ale w sumie ma jakies fajne z tego, co widzialam..

szaliki, czapki i tego typu gadzety tez odpadaja. nie nosi.
pali cygara, wiec obkupiony w cygarowe akcesoria takze.

no typ, co ma wszystko. nic, tylko sie zalamac. brrr

wymyslilam moze jakis zajebisty pasek, z bossa czy czegos.. skorzany i prosty (bo ma jakies takie wydziwiane te paski w sumie). normalnie na codzien. ktos wie, czy kaletnik moglby na nim po wewnetrznej stronie cos 'wygrawerowac'???

e tam
husky to baaaaardzo inteligentna i cwana rasa
nie "wykonuja rozkazow ", jak cos jest wg nich zle to nie przekonasz ze jest dobre etc
niestety ludziom sie wydaje ze one sa glupie i nie do wychowania
albo mialam stycznosc z haslem ze pies tej rasy byl autystyczny
to nie jest ani labrador ani wilczur zeby wychowywaly sie ot tak ( sama mam jeszcze labradorke)
trzeba poswiecic im duuuzo czasu, cierpliwosci i dyscypliny
moj pies mimo iz jest mega indywidualisttka jest najmadrzejsza na swiecie
i kocham ja nad zycie :-p

pewnie moglby
a moze jak on taki podróznik to jakis fajny gadzet podrozniczy
proponuje wybrac sie do jakiegos dobrego sklepu turystycznego typu north pole etc i tam poszukac
a moze jakas dobra ksiazka? album or sth
polecam ksiegarnie humalibra.pl
mam kilka albomow foto stamdat

reklama
Do góry