reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Miłka, a duże ma stopy?
Bo są takie futrzaste łapki, ale do rozmiaru 18-19 bodajże (mój np ma 21)
Mi też walczy ale mam takie kozaki rozpinane do samej podeszwy i daje radę włożyc nogę - bo możesz mu trzymać nawet pół stopy wpychając tak się fajnie rozpinają.

reklama
albo takie grube skarpetki a la mokasynki, nie wiem, czy kumasz, o co biega ;-)
takie cus, jak ma Jasiek na fotach, my sobie z Fifka tez chwalimy :-)
ale moj daje sobie butki wkladac, ma takie zajefajne adidaski ze stanow, sztywne first steps, rewelka :-) uwielbiam go w nich!! fajnie chodzi :-)

nie mam pomysla na buty, bo sama mam problem. Moja musi miec juz takie prawdziewe bo lata po dworzu, ale podstawa to kupowac buty z dzieckiem. W sklepach okolo 70% butkow sa bez sensu bo nie rozpinaja sie do konca itd a przeciez dziecie nie wepchnie samo nogi. Dramat. No i oczywiscie butki wieksze od stopy. Mam super kapcie, z suwaczkiem prawie do polowy stopki i chyba takich kapci, butkow musisz szukac. Jak chcesz to podaj nr butka to Ci zakupie i wysle jak wroce do FR.

o, wlasnie mi Roni uswiadomila, ze moja kuchnia to chyba jakis zart, ze sie zmiesci w 10tys!!
heh
przeca musze kupic lodowke i piekarnik, i okap do zabudowy!!
i to okap porzadny, bo to aneks i zeby nie bylo smrodow..

erghhhhhh
a podloge drewniana chce tylko w salonie dac, w sypialni i w dzieciecym gruba wykladzine. zeby amortyzowac wypadki i zeby milo sie wstawalo w nocy :-)
terakota troche w kuchni, ppokoju, garderobie i lazience..

ja licze 1000 okap, 500zl plyta elektr. zwykly, 1300 piekarnik, 2000 lodowka, (moze nawet mniej, bo nie chce duzej, 130-140cm).
nie bede szalec, poza tym mamy znajomych z hurtownia rtv i agd i duzo taniej mamy.

U nas lodówka - prezent ślubny, okap 200, kuchenka do zabudowy + piekarnik 800, zlew 220, pralka 800, meble używane za 200 a płytki w całej chałupie z Obi najtańsze jakie były:cool2:
Hehe - kto mnie przelicytuje? :cool2:

reklama
Do góry