reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Zaliczyliśmy dzisiaj "krainę rodzinnej szczęśliwości":-D
+ inne super i hiper markety
kasa poszła
nie mam siły czytać już dzisiaj
Spadywam spać
Buziam:-)

ja chce na zakupy... kase na zakupy chce tez...

moze chociaz sie do kasi_z wybiore po odmajkowe ciuszenka dla syncia.. a pozniej z tesciowka do galerii baltyckiej, moze zafunduje wnuczkowi czapuche, szalencjo i rekawiczki na zime.. moze jakies kombinezonowate spodnie tyz.. bo przeca jego matki nie stac ostatnio naweet na porzadne mleko i kupujemy bebiko znowush.

sugar, gdzie ja burzuj, dziewczyno... normalnie z kasa sie borykam ostatnio jak nigdy, po prostu musze zebrac po rodzicach, brrrrrr, nienawidze!!!
a paris na razie kosztowal mnie niecale 300zl.. + pare stowek bedzie na miejscu, bo spie u mojej psiapsioly w centrum i nie bede sie duzo przemieszczac (chyba, ze - jak mam nadzieje - jakos do pingwinka wlasnie sie przytaszcze na jeden dzionek, pozwiedzac starocie! :-) )
zdjec jeszcze nie mam, jak juz bedzie NASZE to wkleje. :-) a taki ze mnie burzuj, ze az cale 12 tysi mi na remont zostanie. i znowu trzeba bedzie sie zapozyczac, bo za 12 tysi to ja moze kuchnie zrobie, pomaluje i poloze jakies wykladziny. ergh. lazienka z 8tysi, jak nie 10, kanapa jakies 2 minimum, nie mowiac o reszcie mebli... + pokoj dzieciecy, hehe, marzyly mi sie mebelki z ikei (te niebieskie szafy i komodki), ale chyba schilluje..

ale cieeeeesze sie jak mops i juz planuje wsio :-D

takie mebelki z gdyni polecilo mi ostatnio BB, ciekawe, jak to cenowo wyglada - w sumie jak mega drogo mozna kupic zwykle i samemu sie pobawic w malowanie:

Meble dzieci

buhahahaha...
Ja nie prasuję - składam rzeczy jak leci do szafek a jak mi jest coś potrzebne to dopiero wtedy prasuję;-)

Nie prasuję:no:
wkładam do szaf(ek) i prasuję, jak potrzebuję
mąż sobie prasuje sam
Asia z resztą też:-D

u mnie jak wyzej

sugar ja zamawiam wlasnie w piotrze i pawle, ale jest jeszcze frisco.pl tam nie zamawialm

ja generalnie rzadko zamwaiam spozywcze przez neta, w mega potrzebie

wczotraj nie mialam juz roznych rzeczy, a sama bylam z dwojka moich lasek i nie bardzo mi sie chcialo leciec do sklepu z nimi

poza tym ja mieszkam na 3 pietrze bez windy, wiec jak mam kupic napoje, wode, picie dla Hani i Heleny, jakies proszki to wole zeby mi to ktos wtargal na to 3 pietro:-p

pingwinek a mialas byc okolo 15:30, nie ma obiadu u babci?

ja o 13 karmie wiec tak oklo 14 bede

pozdr

Obiad byl wczoraj bo wszystkim tak bardziej pasowalo i babcia sie zlitowala. No ja tez kolo 13 karmie i zaraz po przewine core, ubiore w kiecke co by podrywac chlopakow i jade do Sugar. Buzka i do szybkiego zobaczonka.

Witam z rana całkiem wyspana :-D:-D:-D sie mnie zrymowało :-)
Zazdroszcze podrózujacym :tak:
Zakupy do domu super sprawa tez czasem korzystam
Znowu nam z remontem nie idzie wczoraj mieli wylewke robić wkońcu we wtorek był pierwszy termin ale cos im nie wyszło, zajerzdzamy wczoraj z menem idziemy kochanie moje mowi :słysze juz betoniarkę" na co ja : a ja wiatr w uszach" i miałam racje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: robotników brak fak co za kraj albo moje szczescie takie :wściekła/y::wściekła/y: dzwonie nikt nie odbiera. Panów majstrów znalazła mi mama i mnie jeszcze wkurzyła mówiąc żę takich to ja zatrudniam no zesz k urwa
A pozatym to fajna pogoda dzisiaj :-)

hellou :-)

u nas nocka super, pierwsza pobudka o 6.30 na mleko :-D
fajnie. ale mlody poszedl spac wyjatkowo pozniej, ok.22 i jak zwykle w takich przypadkach z tajemniczego powodu wstal godzine wczesniej niz zwykle. to mnie nigdy nie przestanie dziwic.
oczywiscie ja niewyspana na maksa, bo czytalm do 1.30, grrr. a moj maz odsypia, my tak na zmiane, jak mamy wolne dni ;-)

dzis skonczylismy antybiotyk, uffff
sam sie skonczyl, 5 dni

i tez piekna pogode mamy :-) znaczy sloneczna. moze gdzies na rewke smigniemy pospacerowac..? obaczym.

a ja tradycyjnie kawke przy bb spijam na dzien dobry, hehe :-)

heja, w piekny słoneczny i wypiździany dzionek :happy2:

laski mam pytanie dotyczace wkładanie butków na nogi Waszych dziatek, moja za cholere nie daje sobie butów włożyć, podwija palce i du pa z tego a trochę już zimnawo na latanie w samych skarpetach :dull: macie jakies pomysłu czy cuś :confused2:

co do prasowania mi prasuję Wszystko teściowa :tak: a wcześniej tego nie robiłam bo i po co :-p

reklama
Aeneye - weź mi tu nie obliczaj :sorry: Heh, juz się boję kosztów wykańczania. Brrr...

Ale nie ma to jak własne m.

U nas dziś w nocy ciągle się budził biedaczek, sam zasypiał na szczęście, a rano jak gdyby nigdy nic chichra na głos. Dziwne te dzieciaki jakieś na maksa. ;-)

My zaraz ruszamy do akcji parkietos noszenios.
:-)

PS wprowadzać to pewnie w grudniu, na razie do wprowadzania daaaleeekooooo:happy2:

Do góry