reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Aenye - gratulacje, trzymam kciuki i za pracę i za kruszynkę, żeby jej ptaszek nie urósł:-D:-D, żartuję, najważniejsze,żeby kruszynka zdrowa była:tak::tak:

Pingwinku - jak sobie wyobrażam Mercunię w tej opisanej sytuacji, to normalnie tez mi łzy w oczach stają:tak::-)

STO LAT DLA NATALKI!!!!!!!

Najlepszego dla wszystkich malych kruszynek!

Patrycja super!! zazdroszcze... az mi sie zaczela corunia marzyc!!!!!!!!:tak:
Sugar ale mala juz wielka :-D czekam z niecierplwoscia na filmik z usg!!
Kate super sobie zalatwilas!!
Pingwinek wow!! faktycznie az sie lezka w oku kreci!

Hej dziewczyny!

aenye gratulacje..ciesze sie razem z tobą!:-)
pingwinek wiesz.... zdecydowałam że panienski bedzie osobno:-D tak jednak musi być! hehe do klubu idziemy.. No i rzeczywiście nie dziwie ci się że się wzruszyłaś:happy2: to musiało być cudowne uczucie.

wszystkiego naj najj lepszego dla NATALKI! :-)

hehehe - ja po moim panieńskim wieczorku (oczywiście babskim) miałam pierwszego w życiu kaca:tak::-D:-D:-D:-D

moralnego???:cool2::cool2::cool2:;-);-);-)

eee u nas tez zimno ze hej...musze sprowadzic chyba od mamy cieplejsze ciuszki...a wlasnie ostatnio czytalam na necie ze ma byc szybka i sroga zima bo bociany odlatywaly juz przed 24.08, czyzby mialo sie sprawdzic??:confused:

gratulacje patrycja!!!

ja mam dzisiaj skaner wiec postaram sie zeskanowac mala :-)

co do wesel to my dostalismy zaproszenie na wesele przyjaciela szymona do australii na nastepne wakacje takze mam nadzieje ze poogladam kangury !
super sprawa i polaczenie przyjemnego z pozytecznym, tak jak nasz wyjazd do Indii :-)

moj luby juz w NYC, hotel przewspanialy ;-) w pokoju ma lunete z widokiem na ststue wolnosci i ogolnie paczek w masle :-)

a tu poki co pogoda do bani , zimno, siapi i wogule ble :cool2:

reklama
Agaton nawet nie strasz ze ma byc taka zima!! ja sie chce budowac!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Sugar no to sie Szymon wybyczy!
my na wesele mamy zaproszenie na pazdziernik ale u nas!

kuzwa zimno strasznie ... nie wiem normalnie jak ubierac malego nie chce go przegrzac ale pizdzi strasznie! dzisiaj w ruch poszly rajtuzki pod spodnie, kamizelka i ciepla czapka! wlasnie lezy na balkonie ... a zaraz idziemy polazic!
a wy jak ubieracie teraz swoje baby??

Do góry