reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej

aenye gratuluje, tak sobie przegladam co napisalyscie i wszystkie gratuluja i gratuluja i wreszcie doczytalam co sie dzieje, suuper:-D

ale pustki :-D

u nas SUPER!!!!!!!!!!!! betka wspaniale urosla - 1278 jednostek!!!!!!!!!! czyli prawie trzykrotny przyrost :-D :-D :-D jeszcze blizniaki beda, huehue. (zartuje, z Filipem tez tak mialam).

no REWELACJA :-D

i chwale sie nowym suwaczkiem ;-) taki prodziewczynski, bo nie ukrywam, marze o coreczce...
najwyzej za kilka miechow zmienie ;-)

PS DZIEKUJE za kciukasy! i bylam oddac prace, koles powiedzial, ze najprawdopodobniej mi odpusci egzamin, bo nie chce mnie meczyc i nie ma czasu, chyba, ze praca bedzie totalnie do d... ale chyba az tak zla nie byla ;-) no zobaczymy!!! i w piatek kolejne zaliczenie, u tej samej babki co wczoraj, wiec, jednym slowem - PROSCIZNA!!!

Aenye!!

Super, gratulacje, szczerze zazdroszcze, tak bym chciala moc sobie na to pozwolic teraz...ale niestety...najpierw trza doczekac nowego gniazdka, chcialabym w koncu jakis slub no i moze wtedy:sorry2:

Helo lasencje
Kate super ze sie tak udało :tak: i fajnie że tak miło wszystko poszło :-)
Pingwinku Super :tak::tak:
Dita daj recenzje z filmu koniecznie bo tez chce isc bo to w moim miescie i okolicach krecone :-D
Aenya super ciesze sie razem z toba i cureczki zycze
I racja puuuuuuuuusto tu strasznie ostatnio

I sie jeszcze pochwale jedziemy w styczniu prawdopodobnie na weselicho do tunezji :-):-) szukam tanich biletów :cool2:

film - zależy co się komu podoba.
Jeśli ktoś oglądal 1 część - u Pana Boga za piecem" - ta jest w tym samym stylu.
Ja się śmialam do łez.:tak::-D:tak:
Kamila - to film o twoich stronach:tak::-D
Wesele w Tunezji -wooooow:szok::tak:

Wesele oczywiscie nie moje :-D:-D siosty mego mena :-) ale sie chcemy załapać na balety :-D:-D
A tak serio to moje strony to nie do końca taka wiocha jak tam pokazuja :-D:-D nie obrazajac ludzi mieszkajacych na wsi :tak:

reklama
hahaha - przeciez wiem,że to wszystko przesadzone;-):-D
tak samo ten serial ,,plebania" - to jest o moich stronach - tez to wszystko na siłę zrobione, mocno przesadzone, przecież takiego zacofania już nigdzie nie ma, no lae czego się nie robi na potrzeby filmu;-)

Do góry