reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

O kurcze, Kate - gratulacje.
Ja już nie myśle o Mirenie, kurde, jednak za drogo, moze po jakies piguły pójdę.
Czy wie ktoś, od jakich piguł sie nie tyje???????

Znowu mam do dupy dzień, znowu kierowniczka ***** siadła na mnie i czepia sie o wszystko.
ku rwa mać.
Szukam tych cholernych ofert pracy wszędzie, ale wszędzie przedstawicieli handlowych - czyt. akwizytorów albo fryzjerów.

:-(

reklama
Kate, gratki!

... co do wieczoru
Moi znajomi robili razem, bo się parę miechów nie widzieli, przyjechali w jedno miejsce tylko na ślub i stwierdzili że bez sensu się rozstawać. Wygoniliśmy facetów na godzinę, żeby prezenta wręczyć, a potem się bawiliśmy razem (czyli siedzieliśmy sobie na piwku do późnych godzin). Taka gadana impreza raczej. I było super :-)

Ale ja to bym zrobiła osobno - taki klimat żeby powspominać panieńskie czasy i przeważnie (u nas tak jest) jakieś absurdalne prezenty, konkursy i brednie. U nas świadkowa zawsze organizuje imprezę i jest hiper pomysłowo :-)

Dita, prędzej czy później... A ty szefowej też nawrzucaj, a co!

Wczoraj po 18:00 poszłam do Centrum Planowania Rodziny i powiedziałam, co chcę:tak:
dostałam ankietę do wypełnienia i czekałam na rozmowę z pielęgniarką
pogadałyśmy ze 20 min, założyła mi karte
Jeju... jacy tam wszyscy mili...
umówiła mnie dzisiaj na 10:30 na założenie
poszłam z Nat, bo nie miałam z kim jej zostawić
ale to nie był problem
miałam rozmowę z panią doktor, która pytała o to samo co pielęgniarka
czyli dlaczego Mirena, ilu mam partnerów, dzici, choroby w rodzinie, taki wywaid
był jakiś student medycyni i pytała czy on moze jej asystowac
a to sobie myślę, niech się chłopina uczy na polskiej ci pce:-)
Non stop pytali się mnie czy wszystko OK
czy nie za mocno boli, itd... tacy mili, ze hej:-D
młoda pięlęgniarka trzymała mnie za rękę i mowiła, kiedy będzie bolało, itd...
ale nie bolało jakoś mocno, takie "ukłucie"
po wszystkim znowu się pytaliczy jest OK
i kawkę mi zrobili
i czekałam już ubrana jeszcze 15 min i jest GIT!!!!
A w tej klinice czysto, pachnąco, mega miła obłsuga
a personel..... o rany! mili, uprzejmi, sympatyczni, uśmiechnięci
miodzio:tak:

Kate, no bomba! Ty masz jakieś szczęście ginekologiczno-szpitalno-darmowe :-D
Ale fajnie, że się udało. Życzę, żeby się dobrze sprawowała Mirena ;-):-)

Kate, no bomba! Ty masz jakieś szczęście ginekologiczno-szpitalno-darmowe :-D

Hehehehehe:-):-):-)
też zauważyłam:tak:
tu w Oxfordzie nawet kolejek nie ma za bardzo na "te sprawy"
w piątek wybieram się do Primarku... wydam trochę kasiurki
podobno buty po 2-3 funty, ciuchy od 1 funta
biżuteria od 50p
Fajny kraj:tak:

Byłam ze szwagrem i Nat w niedzielę na takicm "pchlim targu"
i Paweł kupił leżaczek dla Piotrusia z firmy Mothercare
prawie nówka
za 2 funty
dobra spadam jakis obiad robić i do dzieci
bye

Aenye trzymamy kciuki za betke :-)
Kate fajnie, ze sie zalapalas:tak:
Wszystkim maluszkom skladamy zalegle zyczenia;-)
U nas dzien jak co dzien...
Choc nie narzekam...mloda spox zdrowa i wesola, wczoraj dzien spedzony z siostra, dzisiaj odwiedziny u babci...fajnie, a sobote mamy mega impreze, siostra J i szwagier urzadzaja mega impreze z okazji 40 urodzin lacznie z parapetowa, jak znam zycie bedzie mega zabawa...40 osob..bedzie sie dzialo:tak::tak::tak::cool2:
a propos siostry J...dzisiaj mieli niezla nocke...szwagrowi snilo sie ze maja wlamnanie, cos tam przez sen mamrotal, meczyl sie wiec Dorota go obudzila, wstal zeby wypuscic psa, ten pobiegal chwile i wrocil, na to Rafal patrzy ze sie swieci swiatlo takie na czujke przed domem, patrzy a tam wyprowadzaja samochod :eek::wściekła/y::no: ja pieprze dopiero co sie tam sprowadzili, zadupiue ze hej a ktos juz ich zaobserwowal, szkoda gadac a dopiero co na Wielkanoc ukradli im samochod i wlamali sie do mieszkania:baffled:

Sugar bardzo się cieszę że zs młodą wszustko OK, jak patrzałam na Twoje zdjęcia to Ty normalnie jesteś stworzona do bycia w ciąży he he he :cool2:
Dita słyszałam, że to kiepski film daj znać czy Ci się podobał :tak:
Aenye daj znac jak tam badanie :tak:
kate_less zazdroszcę sprężyny i takiej obsługi :sorry2:

do soboty jeszcze troszke zostało wiec pomyślę nad tym panienskim... sama już nie wiem może w ogóle nie wypali...:-( No ale już mam super kreację wiec hehe co ma byc to bedzie ale panienski zrobię!:-D:cool2:

Kate fajnie że ci sie tak udało:happy:

reklama
Kinga panienski z mezem?Nie mowie ze masz robic na nim nie wiedomo co,ale panienski masz spedzic wsrod bab!!!!

Kate szczerze Ci zazdroszcze, spryciara jedna, niech Ci sie nosi mirenke na zdrowie!!!:-)

Laski pierwszy raz od czasu narodzin malej poplakalam sie ze wzruszenia....Mercunia dzisiaj siedziala i tak...wstala i sobie poszla kilka metrow.Jedna z najpiekniejszych chwil jakie przezylam w zyciu...boze nadal mi sie chce plakac.

Do góry