reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u mnie do tego wszystkiego jeszcze pada takie niewiadomoco
pogoda fatalna jak dla mnie
moze pojade do jakiegos centrum pooddawac sie zbytkom lazenia po sklepach bo co innego nie wchodzi w rachube

ja mlodemu zakladam jego kurteczke , spodenki jakies grubsze dresy, body z krotkim czy dlugim i ew jakas bluze czy bezrekawnik

ale zawsze jest kocyk jakby co

nie lubie takiej zimnej jesieni :no:

A ja musze młoda zaopatrzyć w coś zimowego, bo na razie w letniej kurtce łazi:eek:

Ja tam sie ciesze zimą, przynajmniej na nartach sobie będe mogła pojeździć, nie tak jak w tym roku - śniegu w ogóle nie bylo...:dry:

hehe - wiem,że jestem inna, ale ja wolę ziąb od upałów....;-)

hej babki !

przede wszystkim gratulacje dla Patrycji ! :-) mocno Słońce 3mam za Was kciuki ;-)

Spóźnione i teraźniejsze życzenia dla wszystkich małych jubilatów :tak::-)

Pogoda przyprawia o myśli samobójcze :eek: Mocno licze na babie lato - mam nadzieję , ze na czas spotkania w Istebnej :cool2:

Pingwinku - zdumiewające - ile ta kruszyna ma siły - biorąc pod uwage wiek , to chyba najwcześniej z grudniowych bobasów zaczęła chodzić :szok: gralulacje - krok po kroczku i zacznie biegac jak szalona ;-):-)

Sugar z niecierpliwością czekam na fotki małej :tak:

To tyle co udało mi się zapamiętać :-p

A ja nakładam bodziaka na krutki rekaw do tego bluzka jakaś i bluza z kapturem czapka jeszcze nie zimowa ot taka tam wiosenna no i cieplejsze spodnie. Niech sie hartuje :-) ma ciepłe raczki i plecki wiec chyba jest git ;-)
Tez nie znosze takiego nie wiadomo co za oknem :no: ale u nas wyszło słonko na troche to skozystalismy i poszlismy na spacerek :tak: wygrzac sie w słońcu

reklama
Do góry