reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Niewiele się u mnie zmieniło Dituś ;-)
Zaczynam zastanawiać się nad powrotem do pracki :-( ( na razie się tylko zastanawiam :laugh2: ) Powoli kończą się oszczędności i boje się , ze nie bede miała wyjścia :dry:

Acha Kiciu dziękuję za sms'ka :tak:

reklama
Dziewczyny nie straszcie boja dla alej nic zimowego nie mam a wyjazd za pasem.
I pokrowca na nozki nawet nie mam:szok:

Juz lepiej sie czuje. I energia i humor wrocily.

My w dostalismy zaproszenie na wesele do....Nigerii do mojej czarnej kolezanki z pracy.
Jakos niedlugo bedzie ale niestety nie uda nam sie poleciec. Szkoda. Bardzo chcialam. A chyba innej okazji nie bedzie zeby tam poleciec.

Przyslali mi dzisiaj wozeczek. Superowy. Naprawde.

Anitko wreszcie sie pojawiasz ... juz sie zastanawialam czy zyjesz.
Co tam?

Stowka dla Natalki.

raz jeszcze dziekuje!!!

WSZYSTKIEGO NAAAAAJ DLA NATALKI!!!

lucky - no ciesze sie, a co mam do wyboru??? :-D w sumie to naprawde niewielka roznica. ale najbardziej sie ciesze, ze Kruszynka zdrowo rosnie, bo wiem, co to za bol, kiedy betka, zamiast rosnac, spada...

pingwinku - gratulacje dla malenkiej krolewny..

sugar - gratuluje sporszawej coruni :-D

kurka, mam wrazenie, ze sie powtarzam, jak tak, to wybaczcie, jestem w domu rodzicow od wczoraj i tu jakies inne, bardziej "zywe" zycie.. sporo sie dzieje :-)

a i wyprawilam siostre do NY... nie macie pojecia, jak jej zazdroszcze... kurcze, to podroz moich marzen :-)
na razie zrobilam liste zakupow ;-)
my pojedziemy moze za dwa lata, przyjaciel mojego D. bedzie robil magisterke w filmowce w Los Angeles :cool2: i mamy juz zaproszenie na cale wakacje :sorry2:zobaczymo, co wyjdzie z tego :-)

Dita - uwielbiam "u pana boga za piecem" i juz sie nie moge doczekac projekcji drugiej czesci na festiwalu :-D dla mnie ogromnie wzruszajacy film..

gratulacje wyjazdowych weselnych zaproszen :rolleyes: ja nie mam takich znajomych
moze jeszcze kiedys

a ja ustalam ostatnie szczegoly wyjazdu do francji i anglii naraz :-D
teraz, jak jestem w ciazy, nawet nie ma innej opcji, jade i koniec! bo potem juz nigdzie nie pojade!!!

Patrycja - gratuluje betki:-D
Natka dziekuje za zyczonka... a Asia konczy dzisiaj 10 lat:-D

Tutaj jest gorąco:tak: ze 25 stopni a w słońcu ze 30:-)
ja chodze na letniaka, a Nat w sukienusiach lub bodziakach:laugh2:
az sie boje zimnej pogody w Pl;-)

Dzięki:-D

Pingwinek - WOW:szok: gratuluję Mercedes chodzenia, super!!!
Maju - jak tam widoki na spotkanko?
Miłka - ja ci kaskę wyśle jak wróce, sorki:baffled:

reklama
Do góry