reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A ja nadal zdycham. Gardlo mnie rozbolalo.Ale goraczki juz prawie nie mam.

Dzidzia ladnie spi w nocy ... chyba czuje ze z mama zle.

Mialam sie z Kate spotkac i nie wiem czy wypali.:wściekła/y: Mam nadzieje ze wydobrzeje.

Pozdrowionka dla wszystkich.

Z życzeniami nie nadążam :szok: Wszystkim malutkom wielkie 100 lat!!! :-)

Kamila, prędzej czy później na pewno minie :tak:

Sugar - super !!! Gratulacje!! Czekamy na zdjątka małej ślicznotki :-) Ale juz duża z niej panna! 1660, no no no :-)

Aenye - ale dostałaś powera :szok::-D Ekstra! Trzymamy kciuki za betę i małego fasolinka! :-)

Majeczko, dużo zdrówka!!! :tak:

aenye brawo!!
tzrymamy kciuki za bete i chwalimy zes taka madra mamusia!!
co do bajery to ja tez tak zaliczam albo przezowam zaliczenia hehe

a ja normalnie sie stesknilam za moim dzieckiem na maksa hehe
od wczoraj
takze zaraz jem sniadanie myje zeby ide na szybki szoping ;-) i jade do lodzi do mojej buly bambuly

aenye trzymam również kciuki za fasolkę! No i super że napisałaś tą pracę,a tak się martwiłaś malutka;-) Jest OKI!! brawo:-D

A ja normalnie mam dylemata!! w sobote wypada zorganizować wieczór panienski a ja tak naprawdę nie mam z kim...:dry: tz mam ale towarzystwo jest baaardzo rozrywkowe w czym jedna w 37t.c. :cool2: pff.. niezle co. Ach rozmawialam już z Michałem i uznaliśmy że jak coś to zrobimy wspólną imprezę ze znajomymi i może wtedy bedzie lepiej:-p

Ja to tam uwazam ze jak panieński to panieński a jak kawalerski to kawalerski nigdy razem. Moja kumpela zrobiła razem bo sie bała ze jej facet narozrabia :-D:-D bez sensu. :no:

W 100% sie zgadzam.
My mielismy imprezy tego samego dnia w odleglosci 300km i nikt o nikogo sie nie bal.

Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje ze wyzdrowieje szybko.

reklama
Do góry