reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye wielkie gratulecje, zaglądam a tu taka niespodzianka, zazdroszczę Ci i życze z całego serca spokojnej ciąży i pieknej córci.

reklama
a ja wrocilam od lekarza
mala super hiper sliczna i zdrowa
pierwsza polowa listopada a nawet prawdopodobnie swieto niepodleglosci juz w domu :-)
filmik mam bardzo dlugi wiec calego nie wrzuce ale moze jakos poporcjuje albo zrobie screen printy
bo skanera nie mam tutaj
no i duza dziewczynka juz 1660 ;-)

Sugar czekam tesknie na filmik. Faktycznie czas zapiernicza strasznie szybko. tez bym chciala miec dzidzie nastepna ale wiem ze nie dalabymrady...psychicznie. Mercedes wyssala ze mnie wszystko co sie dalo.

czes, kofanienkie :-D

normalnie zyje na jakis pozyczonych bateriach... nosi mnie doslownie... hehe :-D

jeszcze raz DZIEKUJE...MY za gratulacje!

bylam wczoraj u gina, nic jeszcze nie widzial, zakazal martwic sie nadzerka. powiedzial, ze jednak bardzo wczesnie na radosc - ze jeszcze moze sie "wszystko" zdarzyc - czyli ze ciaza samoistnie sie usunie i terminowo dostane okres. wg niego nie mam cykli 24-dniowych, bo to niemozliwe ;-) a ja wiem, ze mozliwe, ze tak wlasnie mam i juz i okres jak cos powinnam byla dostac w weekend.
dzisiaj ide na drugqa betke - trzymajcie kciuki :-)

Roni
- czekam na ciebie!!!

sugar
- ale masz juz duza corcie :-D kurka.. ale ci fajnie z ta parka!..

WSZYSTKIM "PRZEOCZONYM" DZIECIACZKOM NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZONKA!!!​

PS napisalam prace!!!!!!!!!!!!!!!! dzis zaraz ide ja oddac! no i mialam wczoraj zaliczenie - luzik ;-) hehe.. mam dobry bajer ;-)

reklama
Do góry