reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye ja dopiero niedawno oduczylam mlodego jedzenia w nocy, ale to dluuugo trwalo... juz 2 miesiace temu health visitor mi powiedziala ze mlody w nocy jesc nie powinien... i ze mam go oduczac:-(
najpierw zmiejszalam ilosc mleka w mleku- robilam z coraz mniejsza iloscia mleka sztucznego az w koncu byly takie siki ze ich nie chcial pic,
poznej zabkowal i w nocy sobie odbijal to czego nie zjadl w dzien i chcial butle i bez niej nie dalo rady, ale odkad zaczelam mu dawac na noc kaszke manna i mimo ze nie jadl obiadkow byl najedzony w nocy nie je nic, czasem sie napije 2 lyczki wody albo herbatki.
budzi sie ciagle w nocy 1 lub 2 na picie i przytulanie i niestety beczy przez sen, i sie do siebie do lozeczka nie da odlozyc wiec spimy razem:zawstydzona/y:

zycze powodzenia i cierpliwosci

przez jego placzki nocne nie widze na oczy i spac mi sie chce a on nie chce dzis spac w ciagu dnia, wypijam kawe nr 3 boli mnie glowa i mam dola
szlag mnie trafia wiec maly w kojcu bo sie zloszcze o nic:sick:
do dupy ze mnie matka:sick:

reklama
kasu skoro ty jestes do dupy matka to ja jestem tez do dupy
uszka do gory!

moj tez w nocy je i pije, kombinuje ile sie da
od 2 miesiecy zamiast podawac mu 2-3 razy mleko dostaje je tylko raz, i 2 razy herbatke

chyba bedzie tak podjadal w nocy do 18stki

nieistotku buziaki:sorry2:
ditka smiej sie ale ja siebie nienawidze za to ze sie na niego zloszcze... choc i tak zadko mi sie zdaza, to i tak mysle wtedy o sobie ze jestem do dupy:crazy:

Nie mówcie o sobie że jesteście do dupy matkami
Bo mnie też nie raz trafia przy Dawidzie i mam ochotę mu przyłożyć(oczywiście tego nie robie)-
w szczególności w nocy jak nie chce spać to mam takie nerwy na niego że....

U nas Marika os 2 do 6 m-ca spala 11-12 godzin bez przerwy na jedzenie. Od jakiegos czasu budzi sie ostatnio tylko raz na szczescie.
I jak u Pingwinka - lozko mamy najlepsez i czesto przytulanie pomaga.

Kasu glowa do gory ... ja tez sie czasem zloszcze na niunie wiec do dupy matka ze mnie:tak::zawstydzona/y:

reklama
ja czasami mam ochote wystawic go za okno ;-)
a propos matek do dupy

a Ty kasu nie pierdziel glupot
medal powinnas dostac a nie jakies doly lapiesz
meza masz balwana do kwadratu, sama jestes w obcym kraju i sama zajmujesz sie malolatem non toper
wiec nie gadaj ze jestes matka do dupy bo osobiscie Ci do tej dupy nakopie
o

ja co do spania w nocy i jedzenie lepiej sie nie wypowiadam
moj zmutowany dzieciak spi generalnie od kiedy pamietam i nie je w nocy
ryki gdzie sie budzil co 2h np to mial moze przez 5 dni
over

pochwale wam sie jeszcze ze moja kumpela jest na okladce playboya hehe
dzisiaj ciocie pokazywalam mlodemu w kiosku hehe
pani dziwnie sie na mnie patrzyla

Do góry