reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye ja dopiero niedawno oduczylam mlodego jedzenia w nocy, ale to dluuugo trwalo... juz 2 miesiace temu health visitor mi powiedziala ze mlody w nocy jesc nie powinien... i ze mam go oduczac:-(
najpierw zmiejszalam ilosc mleka w mleku- robilam z coraz mniejsza iloscia mleka sztucznego az w koncu byly takie siki ze ich nie chcial pic,
poznej zabkowal i w nocy sobie odbijal to czego nie zjadl w dzien i chcial butle i bez niej nie dalo rady, ale odkad zaczelam mu dawac na noc kaszke manna i mimo ze nie jadl obiadkow byl najedzony w nocy nie je nic, czasem sie napije 2 lyczki wody albo herbatki.
budzi sie ciagle w nocy 1 lub 2 na picie i przytulanie i niestety beczy przez sen, i sie do siebie do lozeczka nie da odlozyc wiec spimy razem:zawstydzona/y:

zycze powodzenia i cierpliwosci

przez jego placzki nocne nie widze na oczy i spac mi sie chce a on nie chce dzis spac w ciagu dnia, wypijam kawe nr 3 boli mnie glowa i mam dola
szlag mnie trafia wiec maly w kojcu bo sie zloszcze o nic:sick:
do dupy ze mnie matka:sick:

reklama
kasu skoro ty jestes do dupy matka to ja jestem tez do dupy
uszka do gory!

moj tez w nocy je i pije, kombinuje ile sie da
od 2 miesiecy zamiast podawac mu 2-3 razy mleko dostaje je tylko raz, i 2 razy herbatke

chyba bedzie tak podjadal w nocy do 18stki

nieistotku buziaki:sorry2:
ditka smiej sie ale ja siebie nienawidze za to ze sie na niego zloszcze... choc i tak zadko mi sie zdaza, to i tak mysle wtedy o sobie ze jestem do dupy:crazy:

Nie mówcie o sobie że jesteście do dupy matkami
Bo mnie też nie raz trafia przy Dawidzie i mam ochotę mu przyłożyć(oczywiście tego nie robie)-
w szczególności w nocy jak nie chce spać to mam takie nerwy na niego że....

U nas Marika os 2 do 6 m-ca spala 11-12 godzin bez przerwy na jedzenie. Od jakiegos czasu budzi sie ostatnio tylko raz na szczescie.
I jak u Pingwinka - lozko mamy najlepsez i czesto przytulanie pomaga.

Kasu glowa do gory ... ja tez sie czasem zloszcze na niunie wiec do dupy matka ze mnie:tak::zawstydzona/y:

reklama
ja czasami mam ochote wystawic go za okno ;-)
a propos matek do dupy

a Ty kasu nie pierdziel glupot
medal powinnas dostac a nie jakies doly lapiesz
meza masz balwana do kwadratu, sama jestes w obcym kraju i sama zajmujesz sie malolatem non toper
wiec nie gadaj ze jestes matka do dupy bo osobiscie Ci do tej dupy nakopie
o

ja co do spania w nocy i jedzenie lepiej sie nie wypowiadam
moj zmutowany dzieciak spi generalnie od kiedy pamietam i nie je w nocy
ryki gdzie sie budzil co 2h np to mial moze przez 5 dni
over

pochwale wam sie jeszcze ze moja kumpela jest na okladce playboya hehe
dzisiaj ciocie pokazywalam mlodemu w kiosku hehe
pani dziwnie sie na mnie patrzyla

Do góry