reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Heh, oczekująca, w dzień to ten mój nie je nic na rzadko - tylko kaszki na gęsto plus słoiczki.. Je co 2-3 godziny, więc w nocy nie wygląda, żeby coś nadrabiał, bo je normalnie w dzień. Czasem ma taką noc, że nie chce jeść. Wtedy po paru łykach herbatki zasypia. A często i bez tego sam zasypia jak się obudzi, więc luz. Więc wierze, że przejdą zęby i będzie spał jak kiedyś.
Dziś wielki atak mega ryku był o 18:30. Paracetamol pomógł i gryzienie zimnego gryzaka. Niestety ewidentnie zęby idą i trzeba chyba przeczekać...:sick:

Też się dopisuje do dodupnych matek, ostatnio już mnie ta nocna mara doprowadza do szału...dobrze, że sama nie muszę się z nim użerać...:eek:

Wiecie, przy Mance nie jestem taka nerwowa jak przy Julce. Ta przynajmniej mi daje w nocy spac. Generalnie oproczsporadycznych wyczynow, przesypia cala noc ciegiem. Ale Julka to byl istny koszmar!!!! Nie spala w dzien nie spala w nocy. Nie jadla i wogole wiecznie sie darla. To jakimi epitetami ja mowilam do niej to az uszy puchly. Nieraz jak byla starsza trzepalam ja w pieluche bo nie dawalam rady. Teraz to mam lajcik.
Ale ja ogolnie jestem wyluzowana teraz. Juz wiem czego moge oczekiwac.

Sugar w zeszlym roku moja kolezanka tez byla na rozkladowce Pleyboya. Jakbys ja zobaczyla na zywo 5 groszy bys nie dala, ale na zdjeciach byla sliczna.
A widzialas, w tym programie cos tam o spiewaniu bedzie Kasia Sowinska. Normalnie szok. Jaka z niej sie sztuczna paszczura zrobila. A ja ja pamietam jako naturalna sliczna dziewczyne o pieknych oczach. Straszna jest teraz.:szok::eek:

nie no retusz jest i to wszyscy wiemy
sama jej musialam wyszczuplic noge jak jej robilam foty ;-)
ale ona jest i tak super laska

a co do sowinskiej to no comments
w mtv wszyscy ja maja za niedorozwoja bez mozgu hehe

Ja się dopisuję do matek do du py:tak:

Jeśli chodzi o Nat, to czasami spacer jest dla mnie karą i katorgą:baffled:
bo ładnie się bawi, ślicznie je i pięknie śpi /tfu, tfu, tfu/
Jeśli chodzi o Asię, to mnia tak czasem wku rwia, że mam ochotę jej lutnąć:eek:
Nawte nie pyskuje - tylko rezolutnie odpowiada
nie zwraca uwagi - tylko pyta
słucha się - ale z odpowiednim komentarzem
i zaje biście się nudzi
a jak ona się nudzi, to ja znajduję jej znienawidzone zadania
i się kłocimy:crazy:
tzn. ja gadam, albo i coś nakazuję, czasem krzyknę, a ona płacze "ty mnie już nie kochasz.... znęcasz się nade mną";-)
a potem przylazi i przeprasza:-D
Echhhh.... te dzieci:rofl2:

Dobrze, że sie szkoła zaczyna, bo normalnie bym dłużej nie wytrzymała:-D

Dzisiaj była u Asi koleżanka ze szkoły,
wzięły Nat na spacerek koło domu
nie było ich 1,5 h
ale odpoczęłam:tak:

Potem przyszły, zjadły obiad i "idą na miasto"
ja patrzę, a one OBIE WYMALOWANE!!!
ale je opieprzyłam:-D
a potem tak się smiałam, że hej
kazałam zmyć i wtedy poszły na dwór:-)

kasia - ehehehe:-D

Moja Ala ma chore ucho - dostała antybiotyk. Na Węgrzech jej się wody nalało no i się zrobiło zapalenie.
Skutek uboczny skakania na główkę;-):-D

Halo halo ! ;-)

Najlepsze życzenia dla małych jubilatków - wczorajszego Dawidka i dzisiejszej Natalki :tak::-)

Najważniejsze info : kupiłam sukienke na sobotnie wesele ! :-) jest po prostu boska ! aparat mi się popsuł , wiec nie pokaże - musicie uwierzyć na słowo ;-)

Ja też współczuję tych nocnych jazd z dziećmi :-(
Mnie dzięki Bogu to omija :tak:

to pisałam ja
matka do dupy

pozdrawiam Was serdecznie i buuuuziam mocno ;-)

reklama
Do góry