reklama
Dupne mamy trzymajmy sie razem!
Moj maz dzisiaj ma powodu zeby zalowac ze go ciagle nie ma bo Mercunia caly dzien szeptala tata.
Zaskakuja mnie moje zdolnosci lecznicze Mala strasznie kaszle przed zasnieciem, a raczej jak juz spi, oraz ma katar, wystarczy ze jest u mnie na rekach wszystko jej mija. Moze przegapilam jakies prady we mnie??
Moj maz dzisiaj ma powodu zeby zalowac ze go ciagle nie ma bo Mercunia caly dzien szeptala tata.
Zaskakuja mnie moje zdolnosci lecznicze Mala strasznie kaszle przed zasnieciem, a raczej jak juz spi, oraz ma katar, wystarczy ze jest u mnie na rekach wszystko jej mija. Moze przegapilam jakies prady we mnie??
atol
Fanka BB :)
pingwinek moze jak lezy to katar jej splywa do gardla i kaszle, a jak ja trzymasz na rekach to mniej
no oczywiscie nie mowie ze nie masz jakis zdolnosc leczniczych
a tak w ogole witam z ranka
ale tu zimno, syberia normalnie
ale sloneczko ladnie swieci tozaraz na spacerek, baby robic jak to Hania mowi
no oczywiscie nie mowie ze nie masz jakis zdolnosc leczniczych
a tak w ogole witam z ranka
ale tu zimno, syberia normalnie
ale sloneczko ladnie swieci tozaraz na spacerek, baby robic jak to Hania mowi
he he
znalazłam sposób jak spać troszkę dłuzej
stawiam herbatkę na szafce koło łóżeczka
młoda jak się obudzi rano , to najpierw się gramoli, potem wstaje, usiłuje sięgnąć butlę, musi usiąść z powrotem, wypić, jeszcze pobawi się butelką i dopiero woła
muszę jeszcze opracować opcję 'ciepłe mleko o 7' i 'samodzielna zmiana pieluchy'
znalazłam sposób jak spać troszkę dłuzej
stawiam herbatkę na szafce koło łóżeczka
młoda jak się obudzi rano , to najpierw się gramoli, potem wstaje, usiłuje sięgnąć butlę, musi usiąść z powrotem, wypić, jeszcze pobawi się butelką i dopiero woła
muszę jeszcze opracować opcję 'ciepłe mleko o 7' i 'samodzielna zmiana pieluchy'
kasuelf
mama grudniowa'06
czesc dupeczki
wyspalam sie dzis [z mlodym od 3 w nocy, ale sie przyklejil w miare] i mi lepiej
dzis przyjezdza moj buzz wiec siedze jak na szpilkach
kate hhehehe
moj tato w liceum sprawdzal mi rzesy czy nie potuszowane
roni bawta sie hehehe
sugar wielki buziak
ditka tez buziak
anitka foty z wesela zamawiam!!!!!! nie wykrecisz sie
i wogole to uwielniam was
wyspalam sie dzis [z mlodym od 3 w nocy, ale sie przyklejil w miare] i mi lepiej
dzis przyjezdza moj buzz wiec siedze jak na szpilkach
kate hhehehe
moj tato w liceum sprawdzal mi rzesy czy nie potuszowane
roni bawta sie hehehe
sugar wielki buziak
ditka tez buziak
anitka foty z wesela zamawiam!!!!!! nie wykrecisz sie
i wogole to uwielniam was
Witam wszystkie mamusie, ja też mam dzieciątko z grudnia 2006 i mam ochotę dołączyć do Was, moja Aleńka tak jak Wasze dzidziolki, je w nocy , marudzi w dzień, a jak przychodzi pora spania to płacz na całego, a kiedyś oczywiście było tak pięknie. Koleżanka mi powiedziała że po 4 mc będzie coraz łatwiej, a ja uważam że jest coraz trudniej, zabawki nie, noszenie na rączkach nie tylko chodzenie, ale ona jeszcze sama na nóżkach nie stoi więc to uciążliwe.
oczekująca cieszę się że nie tylko moja Aleńka duża -10,30kg Piotruś też nczego sobie chłopak, i jak tu jej zagęszczać mleko jak ona dużo przybiera na wadze a jest na moim mleku tzn odciągam i z butli wypija max 150 3-4 razy dzienie, + 2 słoiczki deserek i zupka, a w nocy cycol 1x i butla ok3-4 nad ranem. czy to dużo ??? No i oczywiście jak zrezygnować z tego nocnego jedzenia jak smok i herbatka nie pomaga.
Suwaczki w drodze:-)
oczekująca cieszę się że nie tylko moja Aleńka duża -10,30kg Piotruś też nczego sobie chłopak, i jak tu jej zagęszczać mleko jak ona dużo przybiera na wadze a jest na moim mleku tzn odciągam i z butli wypija max 150 3-4 razy dzienie, + 2 słoiczki deserek i zupka, a w nocy cycol 1x i butla ok3-4 nad ranem. czy to dużo ??? No i oczywiście jak zrezygnować z tego nocnego jedzenia jak smok i herbatka nie pomaga.
Suwaczki w drodze:-)
reklama