reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dupne mamy trzymajmy sie razem!
Moj maz dzisiaj ma powodu zeby zalowac ze go ciagle nie ma bo Mercunia caly dzien szeptala tata.
Zaskakuja mnie moje zdolnosci lecznicze:-D Mala strasznie kaszle przed zasnieciem, a raczej jak juz spi, oraz ma katar, wystarczy ze jest u mnie na rekach wszystko jej mija. Moze przegapilam jakies prady we mnie??:-D

pingwinek moze jak lezy to katar jej splywa do gardla i kaszle, a jak ja trzymasz na rekach to mniej

no oczywiscie nie mowie ze nie masz jakis zdolnosc leczniczych:-p

a tak w ogole witam z ranka

ale tu zimno, syberia normalnie

ale sloneczko ladnie swieci tozaraz na spacerek, baby robic jak to Hania mowi

he he

znalazłam sposób jak spać troszkę dłuzej:laugh2:

stawiam herbatkę na szafce koło łóżeczka
młoda jak się obudzi rano , to najpierw się gramoli, potem wstaje, usiłuje sięgnąć butlę, musi usiąść z powrotem, wypić, jeszcze pobawi się butelką i dopiero woła:tak::sorry2:

muszę jeszcze opracować opcję 'ciepłe mleko o 7' i 'samodzielna zmiana pieluchy':cool2:

czesc dupeczki
wyspalam sie dzis [z mlodym od 3 w nocy, ale sie przyklejil w miare] i mi lepiej
dzis przyjezdza moj buzz wiec siedze jak na szpilkach:-D

kate hhehehe
moj tato w liceum sprawdzal mi rzesy czy nie potuszowane:szok::sorry2:

roni:cool2::cool2::laugh2: bawta sie :cool2: hehehe

sugar wielki buziak
ditka tez buziak
anitka foty z wesela zamawiam!!!!!! nie wykrecisz sie:laugh2:

i wogole to uwielniam was:tak:

Witam wszystkie mamusie, ja też mam dzieciątko z grudnia 2006 i mam ochotę dołączyć do Was, moja Aleńka tak jak Wasze dzidziolki, je w nocy , marudzi w dzień, a jak przychodzi pora spania to płacz na całego, a kiedyś oczywiście było tak pięknie. Koleżanka mi powiedziała że po 4 mc będzie coraz łatwiej, a ja uważam że jest coraz trudniej, zabawki nie, noszenie na rączkach nie tylko chodzenie, ale ona jeszcze sama na nóżkach nie stoi więc to uciążliwe:confused:.
oczekująca cieszę się że nie tylko moja Aleńka duża -10,30kg Piotruś też nczego sobie chłopak, i jak tu jej zagęszczać mleko jak ona dużo przybiera na wadze a jest na moim mleku tzn odciągam i z butli wypija max 150 3-4 razy dzienie, + 2 słoiczki deserek i zupka, a w nocy cycol 1x i butla ok3-4 nad ranem. czy to dużo ??? No i oczywiście jak zrezygnować z tego nocnego jedzenia jak smok i herbatka nie pomaga.
Suwaczki w drodze:-)

reklama
Do góry