reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna sto lat!! najlepszego nasz ISTOTKU :-)

Late gratulacje dla siostry i dla cioci oczywiscie!
porod dlugi ale faktycznie jak nic nie dala sobie podac to nie mieli co zrobic!

My na weekend bylismy kolo polanicy w domku letniskowych u znajomych, bardzo urokliwe miejsce!! suepr bylo!

reklama
nieistotna wszystkiego najj najjjj! sto lat a nawet i więcej!:-):happy2::rofl2:

Ja już wylajtowana sobie siedzę z moim laptopkiem. Ach to był wyczerpujący ale fajny dzień.
Ciekawe jak nocka minie:rolleyes: mam nadzieję że Filip nie będzie marudny. Ostatnio zwala mnie z wyra co godzinę:sick: tak się pierdoła w łóżeczku kokosi wierci i przewala że co chwila jęczy bo mu źle!:no: albo za ciepło.. mama odkrywa potem przykrywa ale i tak mały się przebudza co bym nie wydziwiała:dry: meksyk do potęgi entej!
ach... trzeba być twardym a nie mientkim:-p;-):-D

kinga a maly spi z Toba w pokoju?

bo u rodzicow moich maly spal ze mna w pokoju i wysypianie sie ostatnio to byl hardkor
na kazde jego jekniecie ja sie budzilam
i potem bylo zombie zamiast mamy
przenioslkam lozeczko do innego pokoju i teraz jest gites

nie nie! Filipek jak tylko skończył 3 miesiące to już spał sam w swoim pokoiku:happy2:
Ze mną śpi tylko w wyjątkowych sytuacjach np jak jest chory.. wtedy jest spokojniejszy gdy z nim śpię.

A u mnie Majerana spi z nami w pokoju, bo nie ma innego wyjscia. I ciezko mnie obudzic. Jak sie tlucze po lozku to nie zwracam uwagi. Dopiero jak drze paszcze na zarcie to wstaje.
No, moj wspanialy maz wlasnie wrocil i znow se pojechal, bo burza przyszla. Polecial robic zdjecia. A ja ide spac. Jestem wykonczona.
Buziaki jeszcze raz dla wszystkich!

Ostatecznie zdecydowaliśmy z Michałem że w podróż poślubną wybierzemy się do Hotelu Gołębiewskiego w Mikołajkach :-) ależ się cieszę niesamowicie!!
A jeszcze jak przejzalam sobie stronke internetową o tym hotelu to uuu....:happy2: rewelacja!

ja pisalam wam o swoim porodzie.otoz bylo identycznie. lacznie mam w karcie napisane porod trwal 28 godzin. nic a nic nie pomogli. tylko ktg i badanie czy z malym wszystko ok. a ze maly sie wiercil ktg czasem nie fungowalo wprowadzili mi elektrode do plodu przyczepili do glowki dawidka i do dzis mu zostala blizna koleczko o srednicy1cm.nie rosna tam wloski. ja bym tez sie zablokowala ale obok za drzwiami zaczela rodzic laska ktorej pierwszy porod trwal moze z 2 godziny i tak sie wkurzylam ze zaraz po niej dostalam parte i urodzilam.
nie wzielam zzo bo powioedzialam ze juz mnie tak wszystko boli ze w nosie mam te znieczulenie. prosilam wczesniej o pomoc ale nic.
po porodzie zato opieka rewelacyjna.
w polsce moja ginekolog powiedziala, ze wygladam jakbym urodzila dwojke dzieci. radzila odczekac 2 lata do nastepnej ciazy. koniec wspomnien prze[raszam za zasmiecanie starymim dziejami. ale tak wspolczuje rodzacym w takich mekach.

sto lat dla wszystkich swietujacych,
kate gratulacje!!!

Właśnie rozmawiam ze szwagrem
baaaaaardzo zmęczony ale szczęśliwy
ale opieka po REWELACJA!!!
siedzieli u Małej do 19, dostali kawę, tosty i coś tam jeszcze
było ogólne info jak się opiekować i nauka przystawiania do piersi
matka mówi, że personel PRZEMIŁY
ale ją wymęczyli i już
dobranocki

reklama
Do góry