reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Najlepsze życzenie dla małych jubilatów : Jasia , Helenki i Minisia ! :tak::-)

Kate gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców ! :-)
napisz koniecznie o wymiarach Piotrusia ! ;-)

Ciociu Kate gratuluje :happy2: szkoda tylko, że tak się nad siorą pastwili może w PL tak by się bida długo nie męczyła :dull:
Pingwinek fajnie, że urlop Wam się udaje

moje dziecko też się zmieniło w szatka (skrót od szatan co by sąsiedzi nie myśleli że my sa do końca powaleni :-p) nie chce spać, oczy trze, marduda do kwadratu nomalnie cieszyłam się, że dziś ide do roboty co by do niej odpocząć :sorry:

kate gratuluje! na pewno wszyscy szczęśliwi:-)

Ja jestem już po przymiarce:-) suknia bardzo mi sie podoba, wystarczy skrócić i bedzie ok. Bolerko dostane gratis:-) rewelka! Teraz tylko odbiór 12 wrzesnia.
W środę ide załatwiać kwiaty i tort. No i moze na solar znowu sie wybiorę..

Ogolnie zadowolona z dnia jestem!
Milego dnia!

reklama
sugar no niestety ale bedziecie musiały poczekać do 12go września..:zawstydzona/y: Myslałam że może wczesniej ale nie da rady. Ale na pewno pokażę!:-)

Do góry