reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jezu, co za przeżycia
jakbym sama rodziła;-)
fenkju za gratulacje:-D
cały przebieg porodu dowiem się od mamy jak wróci do domku
tam w Oxfordzie
coś mi dzisiaj gramatyka nawala:-)

Patrząc na poród tam i tutaj /w Wałbrzychu/ to
tutaj był luzik:tak:
i pomogli
i było w miarę szybko:-)
a tam, to dla mnie koszmar:szok:

GRATULACJE!!! dla mamusi i cioci :-)

a co do porodu - no ale skoro nie chciala nic na przyspieszenie to co mogli zrobic..?
powoli.. u mnie tez masakrycznie powoli.. gdyby nie oxy i masaze szyjki to nie byloby chyba Filipa do dzis :rofl2:
a sie nade mna nie pastwili :-) i sie nie spielam.. a i tak rodzilam 16h. taka natura widac..

kinga - gratulacje!

my dzis u kolejnej babci na dzialce, ja nie wiem, co ten moj syn.. normalnie nigdy nie kimal na spacerach (Znaczy, od dawna), a w tym nowym wozku, co sie za cholere nie rozklada, prawie od razu zasypia.. no co jest grane..! i spi 1,5h lekko! przykurczony jak piskle w jajku! z nogami na palaku, broda na klatce.. wyglada jak siedem nieszczesc, a ja jak wyrodna matka.
czy spanie w pozycji polsiedzacej (nie mylic z pollezaca) moze mu zrobic krzywde??
ale generalnie jestem bardzo zadowolona :-D mysle, ze to spanie to takie przejsciowe, dopoki sie nie przyzwyczai do liczniejszych wstrzasow :-)

Nieistotna najlepsze życzenia z okazji ćwierćwiecza ;-):-) Ale imprez dziś ho ho !

aenye :-D:laugh2: myśle , ze krzywda mu się nie stanie :sorry2:
Kinga mnie już ciekawość zjada a'propos tej Twojej kracji ;-)

Ja też szykuje się na wesele (1.września) i szukam sukni :baffled: ach ... szkoda gadać :crazy:

hehe tak idę jako gość :cool2: ja po kościelnym ;-)
a Twój cywilny pamiętam :tak: i tą cudną złotą suknię ... ach ! naprawde była cudna ;-)

DLA WSZYSTKIECH STO LAT!!!
Ja niedawno wrocilam do domu z budowy. Mam dosc. Ciagle zmiany. Pewnie Pawel tez juz ma nas dosc, hue hue hue;-).
aenye dzieci sie wysypiaja w kazdej pozycji.:-)
Kinga jak tylko bedziesz mogla pokaz suknie!
Jezu kiedy to bylo...

no dobra zasnal
odpalam redssa i nadrabiam zaleglosci w czytaniu

marcina nie ma, tv zepsuty, nudno samej siedziec, i to w urodziny
jak zwykle prezentu nie dostałam, mial by H7 ale nie wypalio
no coz zażyczyłam sobie dobre jeansy, tylko nie mamy kiedy pojsc na zakupy a z malym ciezko

reklama
Nieistotna - STO LAT!!!
Nonek - luzik;-) Paweł mówi, że nie ma dość... lubi zmiany, bo coś się dzieje:-D
Właśnie opijamy narodziny Piotrusia:-)

Do góry