reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kamila, ale przynieść, odłożyć, ew. przewinąć, pobujać, przełożyć z siedzenia do leżenia to może... :tak::tak::tak:
U mnie też długo cycuś był, w sumie do połowy lipca, i jakoś nie przeszkadzało :tak:

Ale on wstaje przynosi mi go ale i tak ja już nie spie bo się budzę na każdą kwękniecie małego potem jak gada w łóżeczku ze sobą to tez nie spie i tak oto rodzi się zmęczenie :sick:Co ja bym dała żeby ten mały diablik spał normalnie. Niby nażarty bo i cyc i kaszy 150 na gęsto a przed 24 znowu głodny :szok::szok: i potem jeszcze 2 -3 razy :szok:
Tak mysle żeby go wyeksportować do innego pokoju ale tak M czasami w nocy na kompie siedzi wiec to może być bez sensu

Po sto latek dla Filipkow!!!
A u nas wrocily stare dobre czasy. majerana jak zasnela o 19 wczoraj w aucie tak sie obudzila dzis o 9. O 6.30 zrobila tylko jedna pobudke na jesc ( jak zwykle karmienie przez sen).
Ja probuje opanowac bajzel w chalupie. Powoli wyrzucam co mi pod reke wpadnie, bo jak przyjdzie nam sie wyprowadzac to sie nie pozbieram.
Majeana dzis stluka sloik z kminkiem i teraz we wszystkich zakamarach mam ziarenka. WRRRRr...

No to drugi pokój byłby fajnym rozwiązaniem. :tak:
Pomysl nawet tymczasowo, u mnie wystarczy jedna, dwie noce i jestem jak nowo narodzona - i nawet jak są pobudki, mi starczy że jest 1 mniej albo młody nie wydaje dźwięków... jedną noc twój M może na kompie nie buszować :tak:

A u nas nie ma drugiego pokoju więc generalnie ciężej jest, a jakoś idzie, więc głowa do góry... :-)

Nonek, miło słyszeć, mam nadzieję, że jej tak już zostanie ze spaniem :-)
A kiedy przewidujecie koniec remontu, macie jakiś plan?

Najlepsze życzenia dla Filipka Patrycji i Filipka Kingi :-):tak:

Ja to współczuje wszystkim mamom , których dzieci budzą się w nocy :sick:
Moje dziecko ( odpukać ! ) mimo , ze tylko na cycku przesypia ciągiem 8 - 9 godzin , potem cycek prawie przez sen i spanko do 10-tej tak jak dziś :happy2: ja to się martwię , co to bedzie jak przyjdzie czas przedszkola i trzeba bedzie o 7:00 robić pobudki ;-):szok::sorry2:

Dziękuje wam za życzonka dla Filusia:-)

My również nie mamy problemu ze spaniem Filipka w nocy, śpi do 5-6 zje i śpi dalej do 8:happy2:

reklama
Do góry