reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Mój synek dziś o 6 skończył 8miesięcy!!!!! :-) :-D:rofl2:
ach jak ten czas lecii:happy2:

Wszystkiego najlepszego wszystkim jubilatom!! buziaki słodkie:-)

reklama
Filipku Sto Lat!!!:-):-):-)

Nieistotku spoznione zyczonka skladam!! Wszystkiego naj !!!!!
:-):-):-)

Bruniasty wstal dzis znowu o 6:sick: wiec sobie pospalam:sorry2:
siadam do kompa i nadrabiam zaleglosci:happy2:

Sto Lat dla wszystkich solenizantów :-):-):-)

U nas noc ciężka-Dawid musiał spać z Nami:no::no: bo płakał :sick::sick:
przez całą noc nie chciał mleka:wściekła/y::wściekła/y:-rano też:wściekła/y::wściekła/y: Musiałam mu zrobić kaszkę na gęsto i zapodać łyżeczka:tak::tak: i zjadł ładnie:tak::tak::tak:

Kate
gratulację dla Młodych rodziców i dumnej cioci:-):-):-)

Czarna współczuję:sorry2:
Nat też coś ostatnio wyje w nocy i musi spać z nami:eek:
nikt się nie wysypia poza nią;-)
ale dzisiaj basta i do swojego łózia:tak:

Filipek STO LAT !!!

Ilonko - zaległe 100 lat !!!

Filipku - wszystkiego naj!!

Jak czytam o waszych nocnych przebojach z dzieciakami, to sie uspokajam, że nie tylko mój taki potwór... :-D Dziś 4 butle w nocy plus dwie pobudki gratis. Od żelu na zęby zapleśniał znowu za to. Więc żel odstawiony, Daktarinem posmarowąłam zlazło ścierwo. Ale już w sumie to go nie boli jak jeszcze dwa dni temu, juz tak nie płacze, jednak przebił się ząbek i poprawa jest. Nie jakaś spektakularna, ale zawsze.... :-)

Czesc laski
U nas hard kor w nocy :szok::szok: moje dziecko chyba nie lubi marnowac czasu na spanie :no: i jeszcze jakiegos doła załapałam przez to że spać nie mogę i sie na dokładkę z M pokłuciłam sama nie wiem o co :sick:Aj szkoda gadać

Wszystkiego naj dla Filipka :-)
Sto latek Nieistotna :tak:

reklama
Seta dla Filipka Aeneye !!!! :-):-)

Kamila, to ze zmęczenia, ja mam tak samo, ciągle się kłócę z tym moim przez to, tylko on na szczęście jakiś cierpliwy... co prawda oskarża mnie o oszustwo matrymonialne i melodramatyzm, ale jakoś idzie. Powiedz swojemu że nocki na zmianę albo niech on wstaje tylko zanim się nie wyśpisz, to będziesz miła żona i tyle;-) Bo inaczej to chyba się nie da. Musisz się wyspać raz porządnie i będzie ok...

Do góry