reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Mój synek dziś o 6 skończył 8miesięcy!!!!! :-) :-D:rofl2:
ach jak ten czas lecii:happy2:

Wszystkiego najlepszego wszystkim jubilatom!! buziaki słodkie:-)

reklama
Filipku Sto Lat!!!:-):-):-)

Nieistotku spoznione zyczonka skladam!! Wszystkiego naj !!!!!
:-):-):-)

Bruniasty wstal dzis znowu o 6:sick: wiec sobie pospalam:sorry2:
siadam do kompa i nadrabiam zaleglosci:happy2:

Sto Lat dla wszystkich solenizantów :-):-):-)

U nas noc ciężka-Dawid musiał spać z Nami:no::no: bo płakał :sick::sick:
przez całą noc nie chciał mleka:wściekła/y::wściekła/y:-rano też:wściekła/y::wściekła/y: Musiałam mu zrobić kaszkę na gęsto i zapodać łyżeczka:tak::tak: i zjadł ładnie:tak::tak::tak:

Kate
gratulację dla Młodych rodziców i dumnej cioci:-):-):-)

Czarna współczuję:sorry2:
Nat też coś ostatnio wyje w nocy i musi spać z nami:eek:
nikt się nie wysypia poza nią;-)
ale dzisiaj basta i do swojego łózia:tak:

Filipek STO LAT !!!

Ilonko - zaległe 100 lat !!!

Filipku - wszystkiego naj!!

Jak czytam o waszych nocnych przebojach z dzieciakami, to sie uspokajam, że nie tylko mój taki potwór... :-D Dziś 4 butle w nocy plus dwie pobudki gratis. Od żelu na zęby zapleśniał znowu za to. Więc żel odstawiony, Daktarinem posmarowąłam zlazło ścierwo. Ale już w sumie to go nie boli jak jeszcze dwa dni temu, juz tak nie płacze, jednak przebił się ząbek i poprawa jest. Nie jakaś spektakularna, ale zawsze.... :-)

Czesc laski
U nas hard kor w nocy :szok::szok: moje dziecko chyba nie lubi marnowac czasu na spanie :no: i jeszcze jakiegos doła załapałam przez to że spać nie mogę i sie na dokładkę z M pokłuciłam sama nie wiem o co :sick:Aj szkoda gadać

Wszystkiego naj dla Filipka :-)
Sto latek Nieistotna :tak:

reklama
Seta dla Filipka Aeneye !!!! :-):-)

Kamila, to ze zmęczenia, ja mam tak samo, ciągle się kłócę z tym moim przez to, tylko on na szczęście jakiś cierpliwy... co prawda oskarża mnie o oszustwo matrymonialne i melodramatyzm, ale jakoś idzie. Powiedz swojemu że nocki na zmianę albo niech on wstaje tylko zanim się nie wyśpisz, to będziesz miła żona i tyle;-) Bo inaczej to chyba się nie da. Musisz się wyspać raz porządnie i będzie ok...

Do góry