reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Przeczytałam... i nie wiem, co mam napisać:-D
nie robiłam notatek;-)

Nieistotna - błagam!!! idź do kumatego lekarza i prywatnie!!! Jak nie masz kasy, to może jakąś zrzutę zrobimy na lekarza dla Filipa?????????

My na basenie - SUPER!!! Basen otwarty i super ma bajery /ślizgawy, fale, brodziki, fontanny, i inne.../
Nonek - :szok::szok::szok:
Dita - :-D:-D:-D
Kasu - :confused2::dull::cool:
BUZIAM!!!!

Co tam jeszcze???? Kogo pominęłam???
Upomnijcie się:)))
Poza tym...
Jestem mega wku rwiona:wściekła/y:

reklama
no aenye to zes mnie zaskoczyla tempem:-D

powodzenia

na temat cen mieszkan to ja sie juz kiedys wypowiadalam, szlag mnie trafia po prostu, w tym miejscu gdzie bym chciala to srednio 8000-9000 zl za metr, wiec albo wygram w lotto, albo biznes sie mega rozkreci, albo do konca zycia bede mieszkac gdzie mieszkam

no pozostaje opcja przeprowadzki do Gdyni, ale tu z kolei kasa na remont potrzebna no i stuknieta ciotka z corka:wściekła/y:sie placza po domu

A my wlasnie obejrzelismy 'Testotseron'
Myslalam ze sie posikam ze smiechu. Dawno sie tak dobrze nie bawilam.

Nieistotku to jeszcze za wczesnie zeby cos mowic bo moze wszystko jest w porzadku ale przypomnialam sobie ze dziecko znajomych mialo gliste ludzka i dlatego nie przybieralo. Ale to tylko tak tylko pisze bo wiem ze oni dlugo lazili po lekarzach zeby postawic wlasciwa diagnoze.A to przeciez niegrozne.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie dość, że Paweł robił remont znajomej za półdarmo;-)
to ona ku rwa płaci w ratach /a umowa była na całość/
i teraz sobie stwierdziła, że może to jednak za drogo było:no:
i ona nie ma kasy
a wisi 3000
i jak tu być dobrym człowiekiem???

Aha... to moja znajoma, nie Pawła
i taki zonk

Kate tak to k..wa jest jak chcesz dobrze. Ja cos o tym wiem i powiedzialam ze nigdy wiecej. Zadnych przyslug i zadnej pomocy. Rodzina nie rodzina, znajomy nieznajomy. W dupie wszystko mam.

reklama
Do góry