reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Przeczytałam... i nie wiem, co mam napisać:-D
nie robiłam notatek;-)

Nieistotna - błagam!!! idź do kumatego lekarza i prywatnie!!! Jak nie masz kasy, to może jakąś zrzutę zrobimy na lekarza dla Filipa?????????

My na basenie - SUPER!!! Basen otwarty i super ma bajery /ślizgawy, fale, brodziki, fontanny, i inne.../
Nonek - :szok::szok::szok:
Dita - :-D:-D:-D
Kasu - :confused2::dull::cool:
BUZIAM!!!!

Co tam jeszcze???? Kogo pominęłam???
Upomnijcie się:)))
Poza tym...
Jestem mega wku rwiona:wściekła/y:

reklama
no aenye to zes mnie zaskoczyla tempem:-D

powodzenia

na temat cen mieszkan to ja sie juz kiedys wypowiadalam, szlag mnie trafia po prostu, w tym miejscu gdzie bym chciala to srednio 8000-9000 zl za metr, wiec albo wygram w lotto, albo biznes sie mega rozkreci, albo do konca zycia bede mieszkac gdzie mieszkam

no pozostaje opcja przeprowadzki do Gdyni, ale tu z kolei kasa na remont potrzebna no i stuknieta ciotka z corka:wściekła/y:sie placza po domu

A my wlasnie obejrzelismy 'Testotseron'
Myslalam ze sie posikam ze smiechu. Dawno sie tak dobrze nie bawilam.

Nieistotku to jeszcze za wczesnie zeby cos mowic bo moze wszystko jest w porzadku ale przypomnialam sobie ze dziecko znajomych mialo gliste ludzka i dlatego nie przybieralo. Ale to tylko tak tylko pisze bo wiem ze oni dlugo lazili po lekarzach zeby postawic wlasciwa diagnoze.A to przeciez niegrozne.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie dość, że Paweł robił remont znajomej za półdarmo;-)
to ona ku rwa płaci w ratach /a umowa była na całość/
i teraz sobie stwierdziła, że może to jednak za drogo było:no:
i ona nie ma kasy
a wisi 3000
i jak tu być dobrym człowiekiem???

Aha... to moja znajoma, nie Pawła
i taki zonk

Kate tak to k..wa jest jak chcesz dobrze. Ja cos o tym wiem i powiedzialam ze nigdy wiecej. Zadnych przyslug i zadnej pomocy. Rodzina nie rodzina, znajomy nieznajomy. W dupie wszystko mam.

reklama
Do góry