reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kate ja bym poszla ale nie wiem gdzie
nie slyszalam o dobrym lekarzu u mnie
o mojej lekarce mowia ze jest dobra
a na malego kasa zawsze sie znajdzie nie o to chodzi
ale nie wydam szmalu by uslyszec ze dzieci tak maja i to normalne

laski ale on nie je malo
nie zabkuje
i nie rusza sie jakos wyjatkowo duzo

w ostatnich 2-3 tyg zaczal jesc dwa razy tyle co dotychczas!
ma spory apetyt

To może do Szczecina z nim?
ja nie wiem...
jak wam pomóc?
KTO ZNA DOBREGO LEKARZA PEDIATRĘ W SZCZECINIE? LUB OKOLICACH?

No laseczki piękne moje....
spadam spać
muszę się odkur wić:-D
dobranocki:rofl2:

Nieistotku tule mocno ! Nic sie nie martw ! Na pewno bedzie wszytko w porządku!
Nie wkręcaj się w jakies głupie kary boskie !

Najlepsze życzenia dla Olafka !

Nieistotku
Waga bym sie nie przejmowala za bardzo, moj wazy tyle samo, prawie nic przez 2 miechy nie przytyl
ale Bruno malo je:-( a Jak Filipek je wiecej to moze wlasnie zaczyna nadrabiac? zwaz go za jakis tydzien, zobacz, moze dobrze juz przybiera a mala waga przez okres niejedzenia jest
pozatym jak on sie zle czul to dlatego jest nieruchliwy, w koncu ciagle cos i chopak tez jest zmeczony
na fotach wyglada na zdrowego chlopca, serio
musisz dolkadnie zrobic badania krwi
i wogole do dobrego pediatry isc
nie znam nikogo tam u ciebie... popytaj u znajomych, moze kogos znaja
przytulam:sorry2:

Sugar dokladnie- nie umie przeprosic a prezenty daje-
mysli ze jak kupi tel czy wozek to ja sie rozplyne i zapomne o dziwnych akcjach i jego zachowaniu:crazy:

reklama
Sto lat dla Olafka!
My jak zwykle ostatnio noc nieprzespana. Manka ma taki sliczny zielony katar, ze dzis wkraczam z gentamycyna.

Jesli chodzi o Filipka, to ja juz proponowalam Nieistotnej wizyte we Wroclawiu. Tu jest kilku naprawde godnych polecenia lekarzy. Nawet do swojej bym sie z Ilonka udala, aby cos poradzila.
Kasuelf u mnie jest odwrotnie, przeprosic przeprosi, ale gorzej z prezentami....;-);-);-)

Do góry