reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

kasu telefon bomba
strasznie mi się podobał
ale ostatecznie wziełam nokie 6288

w tym wszystkiem chociaż raz skorzystałaś, tylko, żeby nie wypominał później:dull:

jakiś sezon na doły się zaczoł!!
dziewczyny głowy do góry
po burzy zawsze wychodzi słońce!
tule i ściskam

i to chyba tyle podrygów na necie
jade do rodziców
buziam wszystkie mamunie i dzidziunie

a dzisiaj szczególniePlumka w jego święto:tak:

reklama
Pieknoimiennemu Olafkowi - TYSIAC BUZIAKOW!!!!!!!! mniej wiecej po trzy na kazdy dzien w roku ;-)

kamila - skad ja to znam.. ja nie wyje, mi puszczaja nerwy i krzycze.. najczesciej na malego :-( a potem jest mi strasznie zle i glupio.. ale fakt, jak mlody chce spac, a nie moze sie uspokoic, to wkladam go do fotelika (mam taki z ploza do bujania) i bujam na balkonie. efekt murowany :-)
(rano tez pomaga, jak sie obudzi o szostej i wyje - przebieram pampka, smaruje orajelem, daje pic lub jesc i wkladam do fotela - spimy tak do 8.30 srednio dzieki temu cudownemu urzadzeniu :-) )

czarna
- straszne.. nie wiem, co bym zrobila, gdyby mnie krytykowali rodzice w kwestii wychowania dziecka. na szczescie z nimi nie mieszkam. a wy? mieszkacie z rodzicami? czy mieszkasz razem z facetem z nimi? czy moze osobno i to taki incydent? a jak nie, moze pomyslec o jakims wynajmie?
kurcze, do szalu doprowadza mnie cos takiego.. nawet, jak o tym tylko slysze.
fak!

czarna przykre na maxa

mi czsami mama powie ze cos tam sie jej nie podoba w kwestii wychowywania glownie Hani, moje metody stawianie do kata i takie tam, ale nie wtraca sie, bo to moja sprawa

mowi tylko swoje zdanie

natomist rodzina tomka nigdy nic nie skomentowala, nigdy

Czarna współczuje ale się nie przejmuj :tak: nie bierz do głowy.
ja tez mam dziwnego ojca nawet bardzo. Wnuka to on zobaczył po 2 tygodniach jak go mu przyniosłam pokazać :eek: a zresztą szkoda gadać moje dziecko dziadka nie ma tak naprawdę :no::tak:

Kasu - no przynajmniej docenił ze ładnie posprzątałaś:-D:-D:-D

Mój tego nie widzi. Jak sprzątam to uważa że niepotrzebnie. Zresztą to jest tak wielki bałaganiarz, ku rwa, że czasem nie wytrzymuję.

Miałam dziś sądny dzień w prac, mnóstwo roboty i spór z kolegą sympatycznym co mnie zastąpił (wyszło na moje) i kurwica mnie w ogóle, bierze, a ten debil ma jeszcze o wszystko pretensje.
uch....:confused2:

reklama
Czarna - kurde, olej ojca. Twoją rodziną jest teraz Dawidek i Twój przyszły mąz, a nie ojciec.
Nie bierz sobie w ogóle jego słów do serca, naprawdę, nie ma sensu.
:tak:

Do góry