reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kasu telefon bomba
strasznie mi się podobał
ale ostatecznie wziełam nokie 6288

w tym wszystkiem chociaż raz skorzystałaś, tylko, żeby nie wypominał później:dull:

jakiś sezon na doły się zaczoł!!
dziewczyny głowy do góry
po burzy zawsze wychodzi słońce!
tule i ściskam

i to chyba tyle podrygów na necie
jade do rodziców
buziam wszystkie mamunie i dzidziunie

a dzisiaj szczególniePlumka w jego święto:tak:

reklama
Pieknoimiennemu Olafkowi - TYSIAC BUZIAKOW!!!!!!!! mniej wiecej po trzy na kazdy dzien w roku ;-)

kamila - skad ja to znam.. ja nie wyje, mi puszczaja nerwy i krzycze.. najczesciej na malego :-( a potem jest mi strasznie zle i glupio.. ale fakt, jak mlody chce spac, a nie moze sie uspokoic, to wkladam go do fotelika (mam taki z ploza do bujania) i bujam na balkonie. efekt murowany :-)
(rano tez pomaga, jak sie obudzi o szostej i wyje - przebieram pampka, smaruje orajelem, daje pic lub jesc i wkladam do fotela - spimy tak do 8.30 srednio dzieki temu cudownemu urzadzeniu :-) )

czarna
- straszne.. nie wiem, co bym zrobila, gdyby mnie krytykowali rodzice w kwestii wychowania dziecka. na szczescie z nimi nie mieszkam. a wy? mieszkacie z rodzicami? czy mieszkasz razem z facetem z nimi? czy moze osobno i to taki incydent? a jak nie, moze pomyslec o jakims wynajmie?
kurcze, do szalu doprowadza mnie cos takiego.. nawet, jak o tym tylko slysze.
fak!

czarna przykre na maxa

mi czsami mama powie ze cos tam sie jej nie podoba w kwestii wychowywania glownie Hani, moje metody stawianie do kata i takie tam, ale nie wtraca sie, bo to moja sprawa

mowi tylko swoje zdanie

natomist rodzina tomka nigdy nic nie skomentowala, nigdy

Czarna współczuje ale się nie przejmuj :tak: nie bierz do głowy.
ja tez mam dziwnego ojca nawet bardzo. Wnuka to on zobaczył po 2 tygodniach jak go mu przyniosłam pokazać :eek: a zresztą szkoda gadać moje dziecko dziadka nie ma tak naprawdę :no::tak:

Kasu - no przynajmniej docenił ze ładnie posprzątałaś:-D:-D:-D

Mój tego nie widzi. Jak sprzątam to uważa że niepotrzebnie. Zresztą to jest tak wielki bałaganiarz, ku rwa, że czasem nie wytrzymuję.

Miałam dziś sądny dzień w prac, mnóstwo roboty i spór z kolegą sympatycznym co mnie zastąpił (wyszło na moje) i kurwica mnie w ogóle, bierze, a ten debil ma jeszcze o wszystko pretensje.
uch....:confused2:

reklama
Czarna - kurde, olej ojca. Twoją rodziną jest teraz Dawidek i Twój przyszły mąz, a nie ojciec.
Nie bierz sobie w ogóle jego słów do serca, naprawdę, nie ma sensu.
:tak:

Do góry