reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Sto lat dla Olafka

U mnie już lepiej
dzięki wielkie za wsparcie:-)
-mama powiedz.Tacie że jak jeszcze raz odezwie się do mnie w ten sposób to mu nakopie do du....
Powiem Wam że mój Tata nie jest złym człowiekiem-jest bardzo dobry:-) Tylko on ma świra na punkcie Dawida (mama mówi że zadnego dziecka tak nie kochał jak Jego:-)) i jak Dawid płacze czy krzyczy to on zaraz przybiegnie do niego ;-) na początku to było fajne-bo dużo mi pomógł ale teraz mam tego dość:wściekła/y:-już wytyczyłam granice co może a co nie;-) i mam nadzieję że będzie się tego trzymał:-);-):tak:
na razie nie mogę się wyprowadzić bo to by było bez sensu-bo od Września idę do szkoły:-p
ale w przyszłym roku zacznę remon na górze i zrobię sobie tam kuchnie i pokoję:-)

kate znam to jak ktoś nie chce za robote załacić-mój M. robił pare lat w budowlance i ludzie są niektórzy przerąbani:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i też pewnien gościu nie zapłacił nam:wściekła/y:

Jeśli nie żartowałyście z tą kasą dla Filipka to oczywiście się piszę na to;-)

buziaki:-);-):tak:

jeszcze raz dziekujemy za zyczenia dla Plumka!!

Aeyne gratulacje za decyzje majstrowanie coreczki!! super!! bedzie fajna roznica wieku!! bede trzymac kciuki zeby sie szybko udalo!
my sie zabierzemy do roboty jak juz bedzie domek czyli mam nadzieje w grudniu 2008 :-)

myslalam ze u nas ziemia jest droga, ale widze ze to w calej polsce jest kosmos!!
ceny jak na zachodzie a zarobki dalej nedza!!:no:

Nieistotna nie martw sie na zapas!!
a jak te wyniki? patrzylas na tej stronie co dala Atol??

kate, ja jestem jak najbardziej ok ze zrzuta dla Filiputka, o ile Nieistotna sie zgodzi. ale ja mysle, ze nie w tym problem.
generalnie do Gdyni jest blizej a tu znam paru fajnych lekarzy. np moj i luckymamy domowy pediatra jest bardzo tani (40-50zl za wizyte) i superfajny, dobry. nie daje lekow na wyrost, dokladnie bada kazda sprawe. naprawde. nieistotku, zapraszam!!!

u nas po prostu same ochlapy 300zl/m
po prostu mozna sie zalamac
ladne dzialki? min. 500zl, nieraz 700zl.. nie mowie o ekskluzywnych dzielnicach.. mowie o OBRZEZACH miast.. gdzie czesto sa same pola!
albo w ogole na wiochach wokol!
kuzwa kazdy sobie kupe kasy liczy, bo wiochy wokol gdyni i rumi wszystkie blisko morza.. wpizdu

w ogole wiele taniej wychodzi kupic gotowy dom z dzialka.. ale to juz koszt min 700tys.. a mnie na to nie bedzie stac przez najblizsze 10lat na pewno.. demyt!
moge wylozyc 500tys max za fajne mieszkanie lub malutki domeczek z malenka dzialka.. z czego 300000 w kredycie, fuck

sorry, u nas (rumia, reda) kilkuletnie, 100m szeregowce z 300m dzialki to koszt min. 650...

ale juz ponoc mieszkania spadaja. domki ponoc tez. czekam na jesien, bo teraz sezon ogorkowy..

a co do decyzji o coreczkowaniu ;-) to po prostu tak mi sie najlepiej wpisuje w biznesplan, heehehehe ;-) zartuje. ale byloby najlepiej. za rok koncze licencjat, fajnie byloby, gdyby urodzila sie tuz po obronie. wtedy rok z gorka bylabym tylko z moja dwojeczka w domu (zrobilabym przerwe w studiowaniu). potem znowu na magistra, ale zaocznie, do wawki.
i w ogole zawsze marzylam o takiej roznicy wieku. 6lat to dla mnie masakra, dwa swiaty. nie kumam swojej siostry do dzis.
i fajnie, szybciej sie pieluchy skoncza :-) chociaz planuje min. trojke, to nie wiem, kiedy trzeci bobas :-) bedzie sajgon w domu!

Wiecie ze ja tez mysle o drugim bobasie. Siedze w domu bo nie wrocilam do pracy. Ale wydaje mi sie ze za dwa latka bo chcialabym sie nacieszyc niunia. Do tego czasu pewnie kupimy jakis domek i bedzie git.

My tez chcemy trójeczkę :tak: zawsze to weselej :-) a z drógim czekamy pewnie aż ten mały cycojad sie oduczy cycolenia żeby wojny nie bylo później :-D
A różnica wieku powinna być mała potem to już dziecko jak jedynak sie zaczyna wychowywać po tych np 6-8 latach. tak uważam

Bo najlepsze sa wpadki ... nie musisz sie zastanawiac czy to juz czy nie.
U nas tak bylo. Gdyby nie wpada to napewno bysmy sie predko nie zdecydowali. A tak wyszlo super. Magistra bronilam na poczatku ciazy , jeszcze prace nowa zaczelam , awansik sie trafil i jest git. Co prawda nie wrocilam do niej.

Co ja z tym git dzis.?????????? Chyba humor mi wraca.

reklama
Do góry