reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Dita - i tak czuję się dyskryminowana przez Ciebie, może być?;-):-D

Ale ja mam szczęście... czwarty raz w życiu przełączam TV na wspaniała "Moda na sukces" (sprawdziłam co to leci) i ciągle ten sam facet (taki czarny z kwadratową mordką) znowu umierający i oblany krwią... straszny serial:baffled: co przełączę, to ten sam facet umiera;-):-)

reklama
mi się raz zdarzuło, że włączyłam typiara ze schodów leciała za 2 tyg włanczam a ta dalej leci uwielbiam ten serial:-D:-D

no i byłam u fryzjera
weszła blondyna z długimi włosami wyszła ciemna blondyna z krótkimi
se se se se se lubie takie zmiany:evil:

trzymam kciuki za obie cieżarówki

jak byłam w ciązy i rano nie mogłam spać to zawsze oglądałam Mode na sukces-nic innego nie było:no:
i jakaś tam co ma dziecko to umierała a taka blondynka miała się tym dzieckiem opiekować po jej śmierci ....
pół ciąży czekałam kiedy ona umrze -ja już zdążyłam urodzić a ona nadal umierała:szok::szok:

Ale mój Teść mnie wkór...wił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-nienawidzę go ....ciulas wiecznie pijany
i będzie się czepiał o Dawida
Palant myśli że ja nie będę zwracać uwagi na to co on pier...doli
to jest moje dziecko i ja go wychowuję..

My jedziemy na weekend w góry:-)-chociaż to mi poprawiło nastrój;-)

Może mi ktoś wyjaśnić co oznacza ten kosz jak się wchodzi na wątki???
Piszę że ktoś usuwa posty....
a jaśniej???
Bo nie wiem czemu jest przed listą dzieciaczków gr...(bez kom)????
Tam przecież nikt nie pisał

reklama
Do góry