reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja tam niczego takiego nie ogladam.Z racji tego iz mam niewiele czasu na cos dobrego,wiec juz syfem glowy nie zasmiecam.

poczytalabym cos chetniej...no i tu kolejna zagadka
Nie wiecie moze gdzie sie podziewaja te przypisy ktore byly zawsze powyzej listy watkow na kazdej stronie.
Przeczuytalabym sobie moze blogaska babyboomowej mamusi a tu ...ni ma nic
:confused::confused::confused::confused::confused::shocked2::confused::shocked2::confused::confused::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

No świnia jak nic.

Agaton - ale fajnie, a to pewnie twoja siostra raz weszła na nasze forum, żeby zobaczyć, co wypisujesz?:-D
A jak twoja siostra dostała dom w prezencie ślubnym? Od kogo?

ee nie moja siostra :no:;-) ja myslalam ze to byla siostra Kate:confused:

przez pierwsze 15 lat mieszklaismy w szeregowcu na osiedlu, pozniej moj ojciec znalazl dzialke na tym samym osiedlu i wybudowal wiekszy dom, no a tamtego nie sprzedal, no i wiadomo bylo ze moja sis go dostanie...no i w dniu slubu jej do dal:cool2:;-) ja mam w przyszlosci odziedziczyc ten obecny..no a my mieszkamy na tym samym osiedlu w nowych blokach ktore wybudowali w 2000 r, tzn wynajmujemy, a za rok odbieramy mieszkanko, bo teraz to osiedle rozbudowuja..takze fajnie mamy ze jestesmy wszyscy razem, z nowego bloku bede miala widok na ul. na ktorej mieszkaja teraz moi rodzice :laugh2:a dwie ul. dalej mieszka od sierpnia maj sis:tak:
no tak to mniej wiecej wyglada

a tak w ogole to chyba znow sobie zrobimy weekend nad morzem, tylko sie boje ze sie pogoda spieprzy:angry: bo J sis juz sie zdeklarowala ze sie mala przez weekend zaopiekuje, ale jak mam jechac i ma mi caly weekend padac to sie chyba okoce:baffled::dry::wściekła/y::sorry2:

asia ksiazki tez czytam:-D, nie zawsze sie da, szczegoleni jak Hanka chce klocki ukladac razem ze mna, to w tle leci MOda:-p

to Moda jeszcze leci? Pamietam ze leciapa jak chodzilam do podstawowki:szok:

u nas kolejny raz pobudka o 6, juz sie przyzwyczailam
Mlodego tak zebole bolaly ze wieczorem nie chcal jesc kolacji, wyl i dalam mu paracetamol- 5 min przytulanek i zasnol :tak:polezalam troche z nim przyklejonym do siebie... moj maly zebolek;-)
a dzis kolejny dzien...

reklama
Moja babcia jak jeszcze zyla, namietnie ogladala mode. I zawsze chciala mi opowiedziec mniej wiecej od poczatku co w niej bylo. Kurna, myslalam, ze padne jak kiedys zaczela. A wtedy juz bylo odcinkow jakies 1500 czy 1600.
Moja Majerana jeszcze spi...
Ja dzis mam rodzine w odwiedzinach.

Do góry