reklama
A
Asia26
Gość
ja tam niczego takiego nie ogladam.Z racji tego iz mam niewiele czasu na cos dobrego,wiec juz syfem glowy nie zasmiecam.
poczytalabym cos chetniej...no i tu kolejna zagadka
Nie wiecie moze gdzie sie podziewaja te przypisy ktore byly zawsze powyzej listy watkow na kazdej stronie.
Przeczuytalabym sobie moze blogaska babyboomowej mamusi a tu ...ni ma nic
poczytalabym cos chetniej...no i tu kolejna zagadka
Nie wiecie moze gdzie sie podziewaja te przypisy ktore byly zawsze powyzej listy watkow na kazdej stronie.
Przeczuytalabym sobie moze blogaska babyboomowej mamusi a tu ...ni ma nic
A
Agaton
Gość
No świnia jak nic.
Agaton - ale fajnie, a to pewnie twoja siostra raz weszła na nasze forum, żeby zobaczyć, co wypisujesz?
A jak twoja siostra dostała dom w prezencie ślubnym? Od kogo?
ee nie moja siostra ;-) ja myslalam ze to byla siostra Kate
przez pierwsze 15 lat mieszklaismy w szeregowcu na osiedlu, pozniej moj ojciec znalazl dzialke na tym samym osiedlu i wybudowal wiekszy dom, no a tamtego nie sprzedal, no i wiadomo bylo ze moja sis go dostanie...no i w dniu slubu jej do dal;-) ja mam w przyszlosci odziedziczyc ten obecny..no a my mieszkamy na tym samym osiedlu w nowych blokach ktore wybudowali w 2000 r, tzn wynajmujemy, a za rok odbieramy mieszkanko, bo teraz to osiedle rozbudowuja..takze fajnie mamy ze jestesmy wszyscy razem, z nowego bloku bede miala widok na ul. na ktorej mieszkaja teraz moi rodzice a dwie ul. dalej mieszka od sierpnia maj sis
no tak to mniej wiecej wyglada
A
Asia26
Gość
czyli nikt sie przed nikim nie schowa :-)
A
Agaton
Gość
a tak w ogole to chyba znow sobie zrobimy weekend nad morzem, tylko sie boje ze sie pogoda spieprzy bo J sis juz sie zdeklarowala ze sie mala przez weekend zaopiekuje, ale jak mam jechac i ma mi caly weekend padac to sie chyba okoce
A
Agaton
Gość
heh Asia racja...
ma to swoje plusy i minusy...szczegolnie jesli chodzi o rodzicow
ma to swoje plusy i minusy...szczegolnie jesli chodzi o rodzicow
kasuelf
mama grudniowa'06
to Moda jeszcze leci? Pamietam ze leciapa jak chodzilam do podstawowki
u nas kolejny raz pobudka o 6, juz sie przyzwyczailam
Mlodego tak zebole bolaly ze wieczorem nie chcal jesc kolacji, wyl i dalam mu paracetamol- 5 min przytulanek i zasnol polezalam troche z nim przyklejonym do siebie... moj maly zebolek;-)
a dzis kolejny dzien...
u nas kolejny raz pobudka o 6, juz sie przyzwyczailam
Mlodego tak zebole bolaly ze wieczorem nie chcal jesc kolacji, wyl i dalam mu paracetamol- 5 min przytulanek i zasnol polezalam troche z nim przyklejonym do siebie... moj maly zebolek;-)
a dzis kolejny dzien...
reklama
nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Moja babcia jak jeszcze zyla, namietnie ogladala mode. I zawsze chciala mi opowiedziec mniej wiecej od poczatku co w niej bylo. Kurna, myslalam, ze padne jak kiedys zaczela. A wtedy juz bylo odcinkow jakies 1500 czy 1600.
Moja Majerana jeszcze spi...
Ja dzis mam rodzine w odwiedzinach.
Moja Majerana jeszcze spi...
Ja dzis mam rodzine w odwiedzinach.