reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja tam niczego takiego nie ogladam.Z racji tego iz mam niewiele czasu na cos dobrego,wiec juz syfem glowy nie zasmiecam.

poczytalabym cos chetniej...no i tu kolejna zagadka
Nie wiecie moze gdzie sie podziewaja te przypisy ktore byly zawsze powyzej listy watkow na kazdej stronie.
Przeczuytalabym sobie moze blogaska babyboomowej mamusi a tu ...ni ma nic
:confused::confused::confused::confused::confused::shocked2::confused::shocked2::confused::confused::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

No świnia jak nic.

Agaton - ale fajnie, a to pewnie twoja siostra raz weszła na nasze forum, żeby zobaczyć, co wypisujesz?:-D
A jak twoja siostra dostała dom w prezencie ślubnym? Od kogo?

ee nie moja siostra :no:;-) ja myslalam ze to byla siostra Kate:confused:

przez pierwsze 15 lat mieszklaismy w szeregowcu na osiedlu, pozniej moj ojciec znalazl dzialke na tym samym osiedlu i wybudowal wiekszy dom, no a tamtego nie sprzedal, no i wiadomo bylo ze moja sis go dostanie...no i w dniu slubu jej do dal:cool2:;-) ja mam w przyszlosci odziedziczyc ten obecny..no a my mieszkamy na tym samym osiedlu w nowych blokach ktore wybudowali w 2000 r, tzn wynajmujemy, a za rok odbieramy mieszkanko, bo teraz to osiedle rozbudowuja..takze fajnie mamy ze jestesmy wszyscy razem, z nowego bloku bede miala widok na ul. na ktorej mieszkaja teraz moi rodzice :laugh2:a dwie ul. dalej mieszka od sierpnia maj sis:tak:
no tak to mniej wiecej wyglada

a tak w ogole to chyba znow sobie zrobimy weekend nad morzem, tylko sie boje ze sie pogoda spieprzy:angry: bo J sis juz sie zdeklarowala ze sie mala przez weekend zaopiekuje, ale jak mam jechac i ma mi caly weekend padac to sie chyba okoce:baffled::dry::wściekła/y::sorry2:

asia ksiazki tez czytam:-D, nie zawsze sie da, szczegoleni jak Hanka chce klocki ukladac razem ze mna, to w tle leci MOda:-p

to Moda jeszcze leci? Pamietam ze leciapa jak chodzilam do podstawowki:szok:

u nas kolejny raz pobudka o 6, juz sie przyzwyczailam
Mlodego tak zebole bolaly ze wieczorem nie chcal jesc kolacji, wyl i dalam mu paracetamol- 5 min przytulanek i zasnol :tak:polezalam troche z nim przyklejonym do siebie... moj maly zebolek;-)
a dzis kolejny dzien...

reklama
Moja babcia jak jeszcze zyla, namietnie ogladala mode. I zawsze chciala mi opowiedziec mniej wiecej od poczatku co w niej bylo. Kurna, myslalam, ze padne jak kiedys zaczela. A wtedy juz bylo odcinkow jakies 1500 czy 1600.
Moja Majerana jeszcze spi...
Ja dzis mam rodzine w odwiedzinach.

Do góry