reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia_z ona zasypia ladnie co prawda przy cycu. Do szostego miesiaca spala ladnie cale nocki nawet 11 godzin bez jedzenia. A teraz cos jej sie pozmienialo/ Smoka nie ssie juz ze dwa miesiace. Tylko wystawianie tego cycka mnie wkurza. Jakby smoka ssala to problem z glowy ale juz nie chce wracac.
Moze przesadzam i to tylko zebowe pobudki.
Ale chyba dzis sprobuje z butki ja nakarmic i zobaczymy jak bedzie. Chociaz jak dawalam kasze na wieczor to i tak szybko sie budzila.

reklama
Moja też się dziś budziła kilka razy, więc o 3 rano dałam za wygraną i wzięłam do naszego łóżka, wywaliłam cyca i dałam
zasnęłam i było git
potem się przebudziłam ok. 3:30 Nat już spała, to zabrałam cycka
o 7 mleko
o 10 jajeczniczka
i śpi od 13 do tej pory:tak:

Ten kojec, to nawet fajny i chyba za basenik może robić???

Kasiu - nie martw się:tak: sama mówiłaś, że dziecko dobrowolnie się nie zagłodzi;-)
poza tym jest gorąco i może nie chce tyle jesć:-D

A moja siostra już na wylocie, brzuch na kolanach, bóle podbrzusza....
szkoda, że mnie z nią nie ma:no:
mam nadzieję, że poczeka na mnie i urodzi w terminie:-)

U nas też wstret do jedzenia sie zrobił juz drugi dzień :eek:
A kojec widziałam na żywo bomba :tak:
A co do ciąży :-) to ostatnio codziennie widzę minimum 3 kobietki z brzuchem jakaś epidemia :-D tak samo było jak ja byłam w ciązy ale jeszcze o tym nie wiedziałam :szok::szok: może to znak :tak:
Kate powodzenia dla sis :tak:

my jedziemy do teściów na prażone-jak zwykle mi się nie chce...
niech ktoś pojedzie za mnie:-):-)

Wieczorem wkleje fotki jak Dawid wspinał się po psie;-)

Kate 3 mam kciuki za sis oby szybko jej to poszło:-)

heh moja sis ma termin na wrzesein, caly czas bylo git ale teraz jak sie zaczely upaly to juz jej troche ta ciaza doskwiera, najbardziej sie ciesze z tego ze teraz sie przeprowadzila na to osiedle co my i mieszka w domu, w ktorym mieszkalysmy jak bylysmy male, dostale w prezencie slubnym ;) no i teraz jeste blisko bo kiedys mieszkala z tesciami na drugim koncu Poznania...no juz nie moge sie doczekac az ten maly postanowi zawitac na swiat, w ogole to najsmieszniej jest jak jej wystawia jakas czesc ciala tak ze my to widzimy, ostatnio moja sis miala na brzuchu cos jakby pilka tenisowa, heh, ja z Agata tak nie mialam wiec to dla mnie nowosc ;)

Sis miala termin na 28 sierpnia /pierwsza rocznica śmierci taty:baffled:/
tak było początkowo
potem, że 26 sierpnia i tak już zostało
Maju - ja lece do Liverpoolu i tez z tamtąd wracam, więc raczej nie bedę w Londynie:sorry2:
ale mozę jakas wycieczka... no zobaczymy:tak: podaj mi swoj nr tel kom na priva - to się będę kontaktoać jakby co

Dita - ale świnia jestem, co???;-):-):-D

No świnia jak nic.
Nawet nie można cię zdyskryminować.:dry::cool2:

Agaton - ale fajnie, a to pewnie twoja siostra raz weszła na nasze forum, żeby zobaczyć, co wypisujesz?:-D
A jak twoja siostra dostała dom w prezencie ślubnym? Od kogo?

reklama
Kate, Dita :-D:-D:-D

No najgorzej że on tego mleka za bardzo nie je... chociaż zjadł ładnie o 11 kaszkę, całą porcję bez plucia, jeszcze wieczorem może też sie uda wepchnąć coś mlecznego...
Na razie zęba nie ma, ale pewnie się pojawi. Już trzecia noc nie bardzo je...

Do góry