reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Moda mi się kojarzy z Dynastią, znaczy epoka podobna :-D Też w szoku że to jeszcze leci :tak:

A Piotruś dziś niespodzianka, spał pięknie ślicznie. W sumie się raz obudził o 22:30, wzgardził jedzeniem, piciem i zasnął do 4:00, zjadł butlę i spał dalej do 6:30. Także super się wyspałam :tak: A zębów coś nie ma. Za to dziś normalnie je...:-)

Dita - teraz zakumałam:-) to była moja sis Marcheweczka:tak:

Ja dziś sprzątam chatkę, bo jutro najazd rodzinny:-) i mozę się w końcu napiję czegoś innego niż piwo:-D

Moda sie nigdy nie skończy
gdzieś słyszłam, że w USA leci już 6000któryś
a z naszych części już połowa aktorów nie żyje:no:

czarna administrator usówał posty bo niestety mamusie sie wpisywały mimo iż pisze, że bez komentarzy:dull:

Asia też się zastanawiałam czemu tego nie ma:confused:
lubiłam sobie czytać przygody tej mamusi z UK

a Mój Młodzieniaszek jeszcze śpi:-D
coprawda miał godzinke przerwy ale T. go wzioł i się w miare wyspałam
pogoda w miare tzn. cieplutko ale bez słońca
jak dziecie wstanie smigamy na spacerek

z seriali ja uwielbiam komediowe, innych nie ogladam!
a kochamy z mezem "Przyjaciol"
mamy wszystkie serie i ogladalismy juz wszystko 3 razy :tak:
jak jest gorszy dzien to na wieczor zapodajemy Frendsow i juz inny nastroj na sen :-D

ich humor mnie rozbraja i ciagle smieszy na nowo!!
jest jeszcze jakas fanka Frendsow?

reklama
ja uwielbiam mode na sukces.. ten tasiemiec to narkotyk:-D
Bylismy z moim M na miescie, ubralismy dziś pana mlodego:-) Dobrze że ma garnitur bo za same dodatki (koszula,kamizelka,musznik,spinki itd) zaplacilismy 350zl:szok: szok. No ale cóż jemu też się należy:-) Ja bede miala piękną suknie..
Tak wiec przygotowania do naszego ślubu idą pełną parą.
Pozdrawiam!

Do góry