reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Moda mi się kojarzy z Dynastią, znaczy epoka podobna :-D Też w szoku że to jeszcze leci :tak:

A Piotruś dziś niespodzianka, spał pięknie ślicznie. W sumie się raz obudził o 22:30, wzgardził jedzeniem, piciem i zasnął do 4:00, zjadł butlę i spał dalej do 6:30. Także super się wyspałam :tak: A zębów coś nie ma. Za to dziś normalnie je...:-)

Dita - teraz zakumałam:-) to była moja sis Marcheweczka:tak:

Ja dziś sprzątam chatkę, bo jutro najazd rodzinny:-) i mozę się w końcu napiję czegoś innego niż piwo:-D

Moda sie nigdy nie skończy
gdzieś słyszłam, że w USA leci już 6000któryś
a z naszych części już połowa aktorów nie żyje:no:

czarna administrator usówał posty bo niestety mamusie sie wpisywały mimo iż pisze, że bez komentarzy:dull:

Asia też się zastanawiałam czemu tego nie ma:confused:
lubiłam sobie czytać przygody tej mamusi z UK

a Mój Młodzieniaszek jeszcze śpi:-D
coprawda miał godzinke przerwy ale T. go wzioł i się w miare wyspałam
pogoda w miare tzn. cieplutko ale bez słońca
jak dziecie wstanie smigamy na spacerek

z seriali ja uwielbiam komediowe, innych nie ogladam!
a kochamy z mezem "Przyjaciol"
mamy wszystkie serie i ogladalismy juz wszystko 3 razy :tak:
jak jest gorszy dzien to na wieczor zapodajemy Frendsow i juz inny nastroj na sen :-D

ich humor mnie rozbraja i ciagle smieszy na nowo!!
jest jeszcze jakas fanka Frendsow?

reklama
ja uwielbiam mode na sukces.. ten tasiemiec to narkotyk:-D
Bylismy z moim M na miescie, ubralismy dziś pana mlodego:-) Dobrze że ma garnitur bo za same dodatki (koszula,kamizelka,musznik,spinki itd) zaplacilismy 350zl:szok: szok. No ale cóż jemu też się należy:-) Ja bede miala piękną suknie..
Tak wiec przygotowania do naszego ślubu idą pełną parą.
Pozdrawiam!

Do góry