reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
czy wasz dzieci tez sie puszczają? :-D
bo moj nie moze zajarzyć ze nie wolno sie puszczac jak wstanie na nozki :wściekła/y:
i nie wyrabiam bo wciaz musze go pilnować, kaskader psia kostka

w kojcu nie wytrzymal by sekundy :eek:

tez niestety
zarbil 2 siniory na polikach:-(
ale w kojcu czasem daje rade:tak: mimo ze myslalam ze bedzie wyl
wtedy steka ale jak upadnie to nic sie nie dzieje:-D wiec moge na isc siku:eek:

Manka sie puszcza na lewo i prawo. Probuje sama stac, ale jej to nie wychodzi za bardzo.
Ja dzis od rana z nia walcze. Zlosci sie mala od rana. Nerw zaczynam miec prawie na wierzchu.

A kojec ktoś na żywo testował? Bo generalnie fajny, ale
Czy tego dziecko nie wywróci? Czy tego dziecko nie przegryzie? ;-)

Mój się nie łapie. Nie ma się więc czego puszczać :-D

Moj tez ,lapie sie i puszcza.
Powyciagalam juz z kojca wszystkie twarde zabawki i wsypalam piłki
Narazie mamy troszku spokoju z siniakami:sorry2:

O Boże jakie teksy:-D:-D:-D:-D:-D
,,czy wasze dzieci się puszczają?"
..Mańka się puszcza na prawo i lewo"
,,olo zaczyna się puszczać"
sikam:-D:-D:-D

PS - moja tez się puszcza, ale jak się puści to siada na dupe i siniaków niet;-):-D

Moje bobo dziś w nocy ryczało 1,5 godziny. W końcu paracetamol pomógł.
Ale normalnie masakren. I od 18 do 6 rano nie jadł. Chyba zęby.
Oczywiście nie jadł więc nie sikał i matka nie mogła moczu ponieśc do analizy... dupa.
Może się jutro uda z moczem...
U nas dupna pogoda, chmury jakieś...

reklama
Do góry