reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Dita:-):-):-)
Wczoraj juz nawet mu ten pojemnik postawilam obok kanapek ktore zabiera do pracy ale tez zapomnial tam nasikac.

U nas obiadek zrobiony w 6 min. Gotowe danie rozmrozone w mikrofali.:tak:Chyba polubie takie gotowanie.

reklama
u mnie Teściowa kucharka i lepiej jej się gotuje dla większej ilości osób czyli wszystkich licząc jest nas 8 ludziów także ja mam gotowanie z głowy:cool2:

ale, że teściowej brak to kasu dzieki za przypomnienie o kubku:rofl2:
zaraz sięgnę do szafy

Dziękuję raz jeszcze za życzenia! Strasznie to miłe :-)

Dita :-D:-D:-D

Jakoś dziś mam normalnie pecha. Poszłam do baru kupić mamie obiad - ruskie. Raz musiałam wrócić bo babka w kasie nie nabiła skwarek, a raz bo nie nabiła opakowania. Normalnie czy ja gadam od rzeczy, czy mnie nie slyszą, nie wiem o co chodzi. A, i zapomniałam kluczy od domu, musiałam ścigać babcię po parku...
Zastanawiam się co jeszcze do wieczora mnie czeka...
Prezent to dla D. trzy książki Białołeckiej, bo on lubi. A ja dostałam zegarek :-)

O taki o: (się pochwalę)

66b1f31654a8e41c4ee21416bcada4d2.jpg

Dziweczyny normalnie ciesze sie jak glupia.:-):-):-)
Moje dziecko po raz pierwszy zrobilo kupke i siusiu do nocniczka.
Nigdy nie przypuszczalam ze tomoze tyle radosci sprawic.

Maja - WOW:szok: super:tak::tak::tak:

Kasiu - STO LAT!!! dla Ciebie z okazji ukończenia
tych upragnionych 18-stu lat /Sugar piona/
oraz
z okazji Waszej rocznicy... oby ich było jak najwięcej, i aby każda była szczęśliwa...

reklama
Kasiu wszystkiego naj dla Ciebie i dla Was. Slodkosci na reszczte zycia.Ach bardzo ladny zegarek.

Maja superancko, buziaki dla corci.

Ja sie pakuje.

Do góry