reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita:-):-):-)
Wczoraj juz nawet mu ten pojemnik postawilam obok kanapek ktore zabiera do pracy ale tez zapomnial tam nasikac.

U nas obiadek zrobiony w 6 min. Gotowe danie rozmrozone w mikrofali.:tak:Chyba polubie takie gotowanie.

reklama
u mnie Teściowa kucharka i lepiej jej się gotuje dla większej ilości osób czyli wszystkich licząc jest nas 8 ludziów także ja mam gotowanie z głowy:cool2:

ale, że teściowej brak to kasu dzieki za przypomnienie o kubku:rofl2:
zaraz sięgnę do szafy

Dziękuję raz jeszcze za życzenia! Strasznie to miłe :-)

Dita :-D:-D:-D

Jakoś dziś mam normalnie pecha. Poszłam do baru kupić mamie obiad - ruskie. Raz musiałam wrócić bo babka w kasie nie nabiła skwarek, a raz bo nie nabiła opakowania. Normalnie czy ja gadam od rzeczy, czy mnie nie slyszą, nie wiem o co chodzi. A, i zapomniałam kluczy od domu, musiałam ścigać babcię po parku...
Zastanawiam się co jeszcze do wieczora mnie czeka...
Prezent to dla D. trzy książki Białołeckiej, bo on lubi. A ja dostałam zegarek :-)

O taki o: (się pochwalę)

66b1f31654a8e41c4ee21416bcada4d2.jpg

Dziweczyny normalnie ciesze sie jak glupia.:-):-):-)
Moje dziecko po raz pierwszy zrobilo kupke i siusiu do nocniczka.
Nigdy nie przypuszczalam ze tomoze tyle radosci sprawic.

Maja - WOW:szok: super:tak::tak::tak:

Kasiu - STO LAT!!! dla Ciebie z okazji ukończenia
tych upragnionych 18-stu lat /Sugar piona/
oraz
z okazji Waszej rocznicy... oby ich było jak najwięcej, i aby każda była szczęśliwa...

reklama
Kasiu wszystkiego naj dla Ciebie i dla Was. Slodkosci na reszczte zycia.Ach bardzo ladny zegarek.

Maja superancko, buziaki dla corci.

Ja sie pakuje.

Do góry