reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Zgadzam sie z Toba Dita, ale wydaje mi sie ze dla tych po huraganie dadza wiecej. Dostana tyle ile potrzebuja na calkowite odbudowanie! Przynajmniej ja tak uslyszalam jak mowil premier.

Czarna super, super. wielkie gratulacje

Aenye fajnie ze bedziesz na stazu na ktory zawsze chcialas isc bo to sie najbardziej liczy
Moj maz wraca za dwie godziny na 2 dni. Ciesze sie, ale co mi po tym jak i tak go nie bedzie w ciagu dnia w domu kiedy mi jest najciezej, a noc? ja nadal zziebnieta wiec nie cieszy mnie to.

reklama
nawet mnie nie denerwujcie! To jak dla mnie skandal jest. Ja rozmumiem tragedie, ale codziennie na drogach gina ludzie. I rodziny nie dostaja zlamanego grosza od panstwa. Dla mnie jest to oburzajace. Szczegolnie, ze nas jako panstwo nie stac, tak luzna reka puscic 5 baniek. Kurna a na inne potrzeby nie ma niby kasy. To panstwo niedlugo zbankrutuje, zobaczycie. Tanie panstwo, hue hue hue.

Zgadzam sie z Toba Dita, ale wydaje mi sie ze dla tych po huraganie dadza wiecej. Dostana tyle ile potrzebuja na calkowite odbudowanie! Przynajmniej ja tak uslyszalam jak mowil premier.

Jezu, pingwinek, i tu widać,ze od dawna już nie mieszkasz w Polsce...
NIE WIERZĘ w to co mówią kaczory!!
Całe ich rządzenie opiera się na obiecankach.
Jestem na 100% pewna,że ludzie którzy stracili dorobek życia dostaną łaskawie może po kilka tysięcy. Bo ta akurat tragedia nie jest jak sa_raa mówi na międzynarodowej arenie, tu wykazywać się nie trzeba.

Dita to czy dotrzymaja obietnicy to inna sprawa, akurat to ze nie mieszkam od kilku lat w Polsce nie spowodowalo ze wierze we wszystko. No ale czas pokaze czy to obiecanki cacanki Trzymajmy kciuki ze moze tym razem w koncu rzad dotrzyma slowa.

wieszkosc tych ludzi pochodzila z mojego miasta, byla tam trojka dzieci i wiekszosc osob po 50... smierc jak kazda inna na drodze, tragiczna
ale szlag mnie trafia na mysl o tych odszkodowanaich i calej tej szopce
fak

od czasy wtc i smierci papieza zrobila sie moda na zolaby narodowe i tego typu szopki

Kicia super że podjełaś się walki z usypianiem Powodzenia...:-);-)

"To panstwo niedlugo zbankrutuje, zobaczycie. Tanie panstwo, hue hue hue."

będziemy jak cyganie (nie obazając nikogo)

oni tylko kase w takich sytuacjach maja kurna...najlepsze jak ustanowili ze skladek na zus jakas kase na swiatynie opatrznosci sie przeznaczy...chu j mnie obchodza ich swiatynie...na lekarzy nie maja, na pielegniarki tez nie...to jakies kuriozalne jest....
oczywiscie caly czas zaznaczam ze nie mam nic do wiary katolickiej, sama jestem tego wyznania, ale jak widze ile oni kasy przeznaczaja na te ich wystawne swiatynie to mnie po prostu roznosi...

moge miec tylko spokojne sumienie ze na tych DZIWNYCH ludzi nie glosowalam....

reklama
do-kla-dnie!!!!!

tez mnie trafia szlag, jak o tym slysze. zaloba narodowa. dla mnie smiechu warte, szczerze mowiac. co innego jak gina gornicy - za... pracujacy w pocie czola dniami i nocami, pod ziemia, w warunkach z nocnego koszmaru, a co innego, gdy wycieczkowy autobus ma wypadek.. moze zle mysle, ale tak mysle wlasnie ;-)

a absurdalne odszkodowania? tylko po to, zeby sie pokazac. jak to slysze, mam ochote do francuskich mediow podac, jakie smieszne odszkodowania dostali wlasnie ci po powodzi (jak czarna mowi), czy ci po trabie powietrznej..
szkoda slow, nie ma co narzekac, tylko samemu za... pracowac ;-)

Do góry