reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

sugar masz racje to nie kwestia partii
ale osobiscie nie podoba mi sie zaloba 3 dniowa i takie odszkodowania
i zdania nie zmienie

reklama
Jak była powódź /chyba/
albo to były ulewy...
już nie pamiętam
i ludzie stracili zbiory /i chyba podtopiło niektóre gospodarstwa/
to premier Cimoszewicz
powiedział, że trzeba się było ubezpieczyć
a nie teraz rękę wyciągać, "bo się należy"
może to było szokujące
ale prawdziwe...

wlasnie - za czesto ostatnio mamy zaloby. nikt sie w to specjalnie juz nie wczuwa.
dla mnie to przesada. ludzie zlapia znieczulice. tak mysle.

ale zmieniam temat - na strasznie trywialny, ale co poczac - zycie.
ktoras tu sie zna na paznokciach ponoc :-) a ja wlasnie potrzebuje pomocy w tym wzgledzie. mam jakas chyba chorobe na kciuku, albo skaze. opisze wiecej, jak ktoras powie, ze moze cos poradzic.. moze i na priva, zeby nie zniesmaczac ogolu ;-)

czy pis, czy po, czy sld czy inne gowno
i w kazdym wypadku w tej sytuacji vbyloby tak samo

tak - byłoby tak samo bo taką mamy mentalność rządzących. Przy żłobie tylko gęby się zmieniają, a sęk w tym,ze złoba nikt nie zlikwiduje.
Dla każdej gęby przy żłobie takie wydarzenie to szansa na pokazanie swojej wielkoduszności tudzież na poprawienie stosunków polsko - jakichśtam.

sugar wszystko by bylo dobrze, tylko jak dla mnie pozostaje uczucie niesmaku, ze prawdziwe problemy panstwa pozostaaja nie rozwiazane, a oni, niewazne jaka partia tylko czyhaja na takie okazje jak ta i tu najbardziej o to mi chodzi, bo taka jest smutna prawda...

Natomiast wkurzają mnie serwisy informacyjne
bo maglują ten temat ku rwa drugi dzień:sorry:
zapraszają kolejnych "ekspertów" którzy
mądrzą się, co powinien zrobić kierowca
a gdzie popełnił błąd
i co przeżywają rodziny ofiar i ofiary...
ileż można:confused:

w sumie zgadzam sie z sugar i nieistotna, ze to nie zalezy od rzadu. ale, szczerze powiedziawszy, chyba nigdy nie bylo tak wielu zalob narodowych jak za rzadu PIS. (zwroccie mi uwage, jesli sie myle). JPII, hala w katowicach, halemba, teraz ten wypadek. przypadek czy jak...

reklama
Do góry