reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja bylam shrekiem zawiedziona - w ogole nie jest smieszny. milutki, ale liczylam na lzy szczescia :-D
a obejrzalabym sobie szklana pulapke ;-) ostatnio widzialam willisa chyba w hostage i ... miodzio ;-)

a najbardziej mnie wkurza, ze w je banym (nie moge sie powstrzymac) silverscreenie Harry bedzie tylko w wersji Z DUBBINGIEM!!!!! no i jak sie nie zalamac???? bede wycieczke do gdanska robic na smieszny film, faaaaaaak.

dita - chyba trzeba naprawde ci porzadnie dac kopa na rozped!!! moge byc pierwsza???

czarna - ciesz sie, ze synus taki samodzielny :-) i ze masz wiecej czasu dla meza, dla siebie, dla ksiazki, dla filmu... :-)

hej, laski, a ja wam sie pochwale czyms - zapomnialam z tego wszystkiego! dostalam sie na staz przy Festiwalu Polskich Filmow Fabularnych!!!!!!! przy organizacji :-) darmowy, ale zawsze bardzo chcialam :-) przyda sie w papierkach (szczegolnie na studiach, musze odbebnic jakies praktyki), a poza tym i tak sie zwykle na fpff szwedam, straaasznie lubie :-)

reklama
ja z innej beczki...
Przesadzają z tą żałobą narodowa i milionowymi odszkodowaniami dla rodzin poszkodowanych....
Każda rodzina od rządu ma dostać po 100 tys zł odszkodowania.
kurde, z jakiej racji? Bo ci ludzie zginęli razem? bo zginęli we Francji? Bo zginęli w autokarze? Bo śmiercią tragiczną?
A czym różni sie ich śmierć od codziennych śmiertelnych wypadków w Polsce? Tylko,ze za takie ,,błahe" pojedyncze wypadki nikt rodzinom zmarłych nie wypłaci kupy kasy i nie ogłosi ogólnej żałoby.

A tym, którym trąba powietrzna zabrała cały dobytek, łaskawie władze przyznali po 1 (JEDEN) tysiąc złotych!!! Sic!!!!!!!!!

..aenye gratulacje!!
zastanawiam sie jaki ten Shrek bedzie
a za Harym nigdy nie szlałam aż ostanio sie na HBO skusiłam i obejrzałam Czafre Ognia no i chętnie zobacze ten Zakon Fenixa

Dita - a no sic - ale oka nie wyciągniesz

zgadzam sie Ditka, juz wczroaj mowili ze 10000 tysiecy to bylam zdziwiona i o tym z J rozmawialam....no ale rzad pokaze, premier czy tam prezydent z reszta ch uj bo to jedno i to samowyciagnie ze swojej rezerwy :huh: no szkoda gadac, rzeczywiscie chyba lepiej jakby to przeznaczyli dla tych biednych ludzi po trabie powietrznej....
no comments

Dita zgadzam się z Tobą!!!!
Dają ludzią którzy nie będą potrzebować tyle kasy!!
A wiecie że ta powódz co była w '97 i ludzią zabrała gospodarstwa nadal mieszkają w barakach a już minęło 10 lat i co z nimi????? Dla nich jakoś nie mają kasy?????!!!!!

aaaaa - więc tym właśnie ci ludzie różnią się od np taty kate_less, który wpadł pod samochód i zginął?

I dlatego że to była pielgrzymka, rząd dla przykładnych katolików przeznaczył po tak wielkiej kwocie ,,odszkodowania"?
Żeby sobie rodziny kupiły po jakimś lux samochodzie - to im zastąpi zmarłych bliskich?

jak dla mnie nadal i zwłaszcza sic:no:

reklama
u nas od paru dni nauka samodzielnego zasypiania we wlasnym lozeczku i pokoju
ja siede z nim w pokoju i jak wyje przytulam a jak juz mocno wyje to biore na rece, uspokajam i odkladam! u tak do skutku najczesciej kolo godziny to trwa narazie!

naromiast jesli chodzi o nocne karmienie to dzisiaj wstalam 2 razy nakarmilam odlozylam zasnol ale za trzecim razem nie dalam juz rady i powiedzialam P zeby po niego poszedl. :no:

i tez ma jakiegos cipca i jak mnie nie widzi to jeczy ...
zwrajowac idzie...

Do góry