reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

halo - ja tu jestem...

I wont to go to new job...... -nie zrobiłam błędów? hehe:-D

dżizus, w jakiej ja kropce jestem.....

reklama
Ditka wont do nowej pracy
ja normalnie juz widze jak za jakis czas załujesz że tego nie zrobiłaś
a wiec albo po dobroci albo my sie tym zajmiemy:ninja:

a ku ku

a my bylismy dzis w kinie he he wreszcie sie udalo

szklana pulapka 4, wolalabym cos innego ale pasowaly nam godziny i jestem zadowolona, lubie B.Willisa:-D

Atol super , ze sie udało !
ubranka z pirackiej zatoki śliczne :tak:

Dita ja nie wiem na co Ty jeszcze czekasz ! :no:

atol gratulacje
chociaż jedna zaspokoiła kinomanie

jutro do nas przyjadą moi rodzice
może i mi sie uda na shreka skoczyć do Szczecina:dry:

USYPIANIA CIąG DALSZY........
czas:35min:-):-):-):-)
ciekaw czy się jeszcze obudzi????

Powiem Wan ze myślałam że będę to jakoś przeżywać że D.nie śpi z nami....
ale jak on śpi w swoim łóżeczku to ja tęsknie za nim i nie mogę się rana doczekać
Bardzo kocham tego mojego rozrabiakę;-);-);-)

reklama
Do góry