reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

czarna - i tak trzymaj, zapomnij o wstydzie, żyj teraźniejszością i będzie dobrze.!!:tak:

anita - no gdzież ty jesteś????:dry::wściekła/y:;-)

aenye - no więc nie mogę się powstrzymać - na końcu w HP umiera:
hehehe;-):-D

reklama
Czarna tu trzeba gratulować odwagi i wytrwałości ( nie każda laska potrafi to wszystko pogodzić), a nie wstydzic się :tak:super że chciałaś spróbować nie wyszło trudno szkoła nie zając ;-) dobrze że możesz tam wrócić :-). Życzę powodzenia od września :tak:Nie znosze ludzi co mówia że dziecko za młodu marnuje życie ( moja babka tak mówi dla mnie:wściekła/y::wściekła/y: )

aenye ja tez mam bzika na punkcie HP :tak::tak:Juz nie moge sie doczekać aż przeczytam tą część :-) mój facet mnie straszy:szok: że zrobi to pierwszy i mi opowie normalnie chyba go wtedy udusze:szok::szok:

Czarna, ja byłam w hotelarskim, więc to prawie to samo. powiem Ci, że nienawidzę gotować, a zanim poszłam do szkoły to nawet lubiłam:tak::tak::-D o obsługiwaniu ludzi, wysłuchiwaniu ich pretesji itd. to nawet nie wspomnę:dry:

Aenye, hehe. widzę żę cie wzieło:-D:-D ja też uwielbiam HP ale nie AZ tak:laugh2::cool2:

słuchajcie gdzie jest Miłka? chyba jej nie zbanowali za te 'suczo-matki'?:cool:

..aenye mi jest wstyd z powodu nie skończenia szkoły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a co do zainteresowania to byłam w centrum uwagi-wszyscy się na mnie gapili-czułam się jak gwiazda telewiz:-);-):tak:
A HP nigdy nie czytałam-nie mialmm okazji a uwielbiam świad magi opisywany w książkach:-):-)
czytam książkę składa się z 5 części i jest super!!! Opowiada o dzieciach więzionych w ogomnym,bogatym domu na poddaszu......tytuł to"Kwiaty na poddaszu"

Spadam wymienić wodę w basenie bo strasznie jest ciepła!
Buziaki i dzięki za dobre słowo i wsparcie
Jesteście kochane

Czarna tu trzeba gratulować odwagi i wytrwałości ( nie każda laska potrafi to wszystko pogodzić), a nie wstydzic się :tak:super że chciałaś spróbować nie wyszło trudno szkoła nie zając ;-) dobrze że możesz tam wrócić :-). Życzę powodzenia od września :tak:Nie znosze ludzi co mówia że dziecko za młodu marnuje życie ( moja babka tak mówi dla mnie:wściekła/y::wściekła/y: )

Kamiala wesoły Romek wymyślił że uczennic w ciąży nie wolno skreślić z listy uczniów także z tym jest git i cały czas byłam na liście

dobra teraz anita dostaje reszta czeka do wtorku, to wkoncu niebawem :D
zostaly mi 1 hipp

a tak wogole
hipp po 6zl alete po 5.5zl

dita dawaj liste zakupow na priv

No Czarna nie ma się absolutnie czego wstydzić:no: Przecież idziesz dalej do szkoły :-) Trzymam kciuki za pozytywne wyniki na maturze i powodzenia.

A to ze jestes młoda mamą to powód do dumy:-)

Nieistotna i wszystkie dziewczyny polecam bo są świetne te alete (Lucky wciągnął od razu pół opakowania):-D

reklama
kulka ;-)to chyba z nudow, nic nie robimy calymy dniami na tym domku.. dupa! pogoda do d, mamy domki wysoko, wiec jak chcesz gdzies wyjsc z mlodym to musisz liczyc na wpychanie ciezkiego wozka pod gore, a jeszcze mamy roz****** kolka i ciezko sie go prowadzi.. ogolnie wymowka goni wymowke, byle czegos nie zrobic..
nawet nie ma z kim w karty loic...

ale chcialabym byc dzis o 24 w londynie :-D:-D:-D masakrycznie zla jestem, ze nie pomyslalam o tym 3 miechy temu, moglabym kupic tikety za smieszna kase.. a teraz..? moge zazdroscic kasu i mai ;-)

kasuelf - swoja droga - jkaby ci sie rzucily w oczka jakies ubrankowe gadzety HP dla niemowlakow to plissss, rob fotke i wyslij mi, ja bym chetnie malemu przywdziala taki gadzecik.. dresik, kurteczka, bodziak..? moze byc 6-9mies, 9-12..

Do góry