reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Czarna tu trzeba gratulować odwagi i wytrwałości ( nie każda laska potrafi to wszystko pogodzić), a nie wstydzic się
super że chciałaś spróbować nie wyszło trudno szkoła nie zając ;-) dobrze że możesz tam wrócić :-). Życzę powodzenia od września
Nie znosze ludzi co mówia że dziecko za młodu marnuje życie ( moja babka tak mówi dla mnie
)
aenye ja tez mam bzika na punkcie HP
Juz nie moge sie doczekać aż przeczytam tą część :-) mój facet mnie straszy
że zrobi to pierwszy i mi opowie normalnie chyba go wtedy udusze

aenye ja tez mam bzika na punkcie HP

Czarna, ja byłam w hotelarskim, więc to prawie to samo. powiem Ci, że nienawidzę gotować, a zanim poszłam do szkoły to nawet lubiłam

o obsługiwaniu ludzi, wysłuchiwaniu ich pretesji itd. to nawet nie wspomnę
Aenye, hehe. widzę żę cie wzieło
ja też uwielbiam HP ale nie AZ tak

słuchajcie gdzie jest Miłka? chyba jej nie zbanowali za te 'suczo-matki'?

Aenye, hehe. widzę żę cie wzieło

słuchajcie gdzie jest Miłka? chyba jej nie zbanowali za te 'suczo-matki'?

czarna551
..aenye mi jest wstyd z powodu nie skończenia szkoły

a co do zainteresowania to byłam w centrum uwagi-wszyscy się na mnie gapili-czułam się jak gwiazda telewiz:-);-)
A HP nigdy nie czytałam-nie mialmm okazji a uwielbiam świad magi opisywany w książkach:-):-)
czytam książkę składa się z 5 części i jest super!!! Opowiada o dzieciach więzionych w ogomnym,bogatym domu na poddaszu......tytuł to"Kwiaty na poddaszu"
Spadam wymienić wodę w basenie bo strasznie jest ciepła!
Buziaki i dzięki za dobre słowo i wsparcie
Jesteście kochane

a co do zainteresowania to byłam w centrum uwagi-wszyscy się na mnie gapili-czułam się jak gwiazda telewiz:-);-)

A HP nigdy nie czytałam-nie mialmm okazji a uwielbiam świad magi opisywany w książkach:-):-)
czytam książkę składa się z 5 części i jest super!!! Opowiada o dzieciach więzionych w ogomnym,bogatym domu na poddaszu......tytuł to"Kwiaty na poddaszu"
Spadam wymienić wodę w basenie bo strasznie jest ciepła!
Buziaki i dzięki za dobre słowo i wsparcie
Jesteście kochane
czarna551
Czarna tu trzeba gratulować odwagi i wytrwałości ( nie każda laska potrafi to wszystko pogodzić), a nie wstydzic sięsuper że chciałaś spróbować nie wyszło trudno szkoła nie zając ;-) dobrze że możesz tam wrócić :-). Życzę powodzenia od września
Nie znosze ludzi co mówia że dziecko za młodu marnuje życie ( moja babka tak mówi dla mnie
)
Kamiala wesoły Romek wymyślił że uczennic w ciąży nie wolno skreślić z listy uczniów także z tym jest git i cały czas byłam na liście
kamila1983
No to Romek to nie taki zły gość 

Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
dobra teraz anita dostaje reszta czeka do wtorku, to wkoncu niebawem 
zostaly mi 1 hipp
a tak wogole
hipp po 6zl alete po 5.5zl
dita dawaj liste zakupow na priv
zostaly mi 1 hipp
a tak wogole
hipp po 6zl alete po 5.5zl
dita dawaj liste zakupow na priv
kasuelf
mama grudniowa'06
czarna nie masz sie czego wstydzic!!
ani ciazy- bo czego??? ani szkoly-bo czego?
wazne ze chce ci sie konczyc.

ani ciazy- bo czego??? ani szkoly-bo czego?
wazne ze chce ci sie konczyc.

No Czarna nie ma się absolutnie czego wstydzić
Przecież idziesz dalej do szkoły :-) Trzymam kciuki za pozytywne wyniki na maturze i powodzenia.
A to ze jestes młoda mamą to powód do dumy:-)
Nieistotna i wszystkie dziewczyny polecam bo są świetne te alete (Lucky wciągnął od razu pół opakowania)

A to ze jestes młoda mamą to powód do dumy:-)
Nieistotna i wszystkie dziewczyny polecam bo są świetne te alete (Lucky wciągnął od razu pół opakowania)

reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
kulka ;-)to chyba z nudow, nic nie robimy calymy dniami na tym domku.. dupa! pogoda do d, mamy domki wysoko, wiec jak chcesz gdzies wyjsc z mlodym to musisz liczyc na wpychanie ciezkiego wozka pod gore, a jeszcze mamy roz****** kolka i ciezko sie go prowadzi.. ogolnie wymowka goni wymowke, byle czegos nie zrobic..
nawet nie ma z kim w karty loic...
ale chcialabym byc dzis o 24 w londynie

masakrycznie zla jestem, ze nie pomyslalam o tym 3 miechy temu, moglabym kupic tikety za smieszna kase.. a teraz..? moge zazdroscic kasu i mai ;-)
kasuelf - swoja droga - jkaby ci sie rzucily w oczka jakies ubrankowe gadzety HP dla niemowlakow to plissss, rob fotke i wyslij mi, ja bym chetnie malemu przywdziala taki gadzecik.. dresik, kurteczka, bodziak..? moze byc 6-9mies, 9-12..
nawet nie ma z kim w karty loic...
ale chcialabym byc dzis o 24 w londynie

kasuelf - swoja droga - jkaby ci sie rzucily w oczka jakies ubrankowe gadzety HP dla niemowlakow to plissss, rob fotke i wyslij mi, ja bym chetnie malemu przywdziala taki gadzecik.. dresik, kurteczka, bodziak..? moze byc 6-9mies, 9-12..