reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

STO LAT TROJACZKI!!!!

Kasia dolaczam do caluski Dity w paluszek

a ja zaraz musze isc na miasto kupic nowa czapke malemu

laski dajcie znac czy paczki podochodzily

mam jeszcze 3szt hippa i 1alete reflektuje ktos bo jak nie to na allegro wystawiam

reklama
nieistotna , co masz bo ja nie w temacie????

karta jest sciema i generalnie to jakis wysokooprocentowany kredyt wiec mniech mnie cmokna

a i tak musze zmienic rachunek bo koncze 26 lat wiec moze wytarguje normalna kredytowa karte z jakims limitem 500 bo wiecej mi nie potrzeba

Sto lat dla 7 miesięcznych dzieciaczków!!!

Maju
szkoda ze na Mazurach pogoda wam nie dopisała
Sugar
oni oszaleli 250 zł za wydanie karty???/
Kate
lepiej nie piszę jaką szkołę!!!

idę robić obiad

czarna - pisz!!!

nieistotna - kurde, ja zamawiałam te ciastka u ciebie i zapomniałam, co teraz? Ma jeszcze? Ja chcę te 3 opakowania, jak masz to daj nr konta,ok?

reklama
Jesli chodzi o karty to u nas a debit i credit card. Mamy obie ale kredytowki jeszcze nie odpalone. Niech sobie leza na czarna godzine. A debetowka jest o tyle lepsza ze mozesz wszedzie nia placic (sklepy , net) i korzystasz ze swoich pieniedzy wiec nie placisz prowizji. A i troszke ponizej stanu konta daja.Mnie szpan nie kreci.A ze mam dobra ale krotka pamiec i za duzo papierkowej roboty na codzien to pewnie zapominalabym na biezaco spalcac kredytowke iwecej by z tego bylo problemow niz to warte.

Kasia z wspolczuje. Mojemu M srednio raz na dwa miesiace wrasta duzy paznokiec u nogi. Mial juz dwa razy sciagany. Zmowilismy jakies plastry z US zeby prosto rosl. Biedny meczy sie zawsze i sam go 'operuje' bo nikomu nie da sie dotknac.

Do góry