reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ale prodakszyn zrobiłyście:-D

Kasia - :szok::szok::szok: ucałuj Darka w paluszk i pozdrowionka od nas:tak:

Czarna - to tylko pogratulować chęci:tak: ja urodziłam Asię jak miałam 19,5 roku:-) i też była to świadoma decyzja:-D
Maja - mi też się wrastał paznokieć... i poszłam do pedikiurzystki i jest GIT!!! Aż byłam zła na siebie, ze tak długo zwlekałam:blink:

reklama
dziekujemy za zyczenia

sto lat dla Jaksa i Miniego

no nie daje rady was czytac, taka produkcja

ale jestem mega zmeczona

a oto co dzis zrobilamz tego zmeczenia

Helen ma juz od trzch tygodni jakas syfna wysypke i wreszcie postanowilam ja wykapac w krochmalu, wczoraj ugotowala mi ciocia krochmal (ja of kors zero pojecia jak to sie robi) i zostalo mi na dzis

w jednym garnku byl ten pozostaly krochmal, a w drugim woda po poierogach i co zrobilam? wykapalam dzicko w wodzie po pierogach:szok::szok::szok:

chyba musze isc spac

ale moze jej pomoze:dry::confused:

a propos wrastajacych paznokci, mi tez wrastaja i ja zastosowalam metode z tamponem z waty, moczenie nog, podwazanie paznokci i wkladanie takich wasow z waty, pracochlonne ale u mnie zadzialalo i teraz bardzo uwazam z obcinaniem

czarna dziewczyny juz wszystko napisaly nic dodac nic ujac :tak:

kasia_z dobrze ze z D. juz lepiej :-)

maja pogon swojego m. - a tak w ogole to witam, bo chyba nie mialysmy przyjemnosci, heh troche Was podgladalma i sie w koncu ujawnilam i tak mi tu dobrze z Wami:-)

a u mnie dzisiaj byla moja psiapsiolka ze studiow, ktora wyjechala na stale do Anglii, tak za nia tesknie :sorry: jest co prawda 4 razy w roku w Pl ale jak wyjezdza to mi serce peka:-( no i dzisiaj widzialysmy sie pierwszy raz i przed nami jeszcze dwa tygodnie spotykania sie, ale najchetniej to bym ja zamknela w komorce i juz do tej Anglii nie puscila:dull::ninja::unibrow::unsure:

Aha dziewczyny...

za tydzień w sobotę urlopujemy się w Gdańsku:tak::tak::tak:
Kasiu - fenkju za kontakt i pomoc:-D
Będziemy tydzień:-)
Trójmiastki i okolice - mam nadzieję, że się spotkamy:laugh2:
i UWAGA!!!!
Nonek z dziećmi też jedzie!!

Będziemy razem:blink:

reklama
kasu, ale dalej w anglii :-D pewnie pod kazda wieksza ksiegarnia w wiekszym miescie bedzie dzisiaj szauuu! za rozgladanko za hp - dzieki :-) ps. pamietasz butki, ktore pokazywalam na allegro z atmo? powiedzialam facetowi, ze mam w uk kolezanke i moze mi je przywiezc za 4f, i wytargowalam tym samym cene 49zl z przesylka priorytetowa ;-) a butki sa superladne i wygodne :-) wiec biznes tym lepsiejszy ;-)

tu jest SZALENSTWO
w ti vi non stop hp hp wywiady blablabla
jak bede na miescie jutrom to sie rozejze:tak:
a co do butow to super:-D z przesylka- raczej na tobie wiele nie zarobil:-D

Do góry