reklama
Kate - ale co z czym? Z testem? negatyw ofkors
Po co wchodziłaś ? Bo chciałaś pomóc. A ze reszta zobaczyła Cię - autorke artykułów nie na swoim wątku - to jazda na kogoś kto ma więcej do powiedzenia niż one same
Tak właśnie wygląda zawiść.
A teraz do wszystkich podgladaczek - specjalnie dla was:
TO WSZYSTKO!!!!!!!

Po co wchodziłaś ? Bo chciałaś pomóc. A ze reszta zobaczyła Cię - autorke artykułów nie na swoim wątku - to jazda na kogoś kto ma więcej do powiedzenia niż one same

Tak właśnie wygląda zawiść.
A teraz do wszystkich podgladaczek - specjalnie dla was:
TO WSZYSTKO!!!!!!!
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Sugar uglasiaj brzusio ode mnie..
i jak stroj na wesele?
sugar na jakim iso robic najlepiej w domu... bez lampy
bo mi jedni mowia ze na duzym a inni ze ziarno mam wlansie przez duze iso
zobacz jaka lipa wychodzi
i jak stroj na wesele?
sugar na jakim iso robic najlepiej w domu... bez lampy
bo mi jedni mowia ze na duzym a inni ze ziarno mam wlansie przez duze iso
zobacz jaka lipa wychodzi

czarna551
Fanka BB :)
ale przynajmniej wiemy ze wątek grudniowy cieszy się największą popularnością!!!!!!!
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
uwierzcie mi ze sie nie znam i nie potrafie a mowic ze sie znam ujelabym slowu "fotograf"
czarna551
Fanka BB :)
idę spać jestem wykończona.....................;-):-)
..aenye
Mama grudniowa'06
hej, lasencje ;-)
ale goraco, widze.. ja znowu z doskoku na chwile.. ale na biezaco z afera ;-)
heh, sama mam zdanie, ze nie powinnysmy sie wtracac w niczyje sprawy, tym bardziej w wychowywanie dziecka. kazda ma swoj rozum i uwazam, ze reakcje na poczatkowe posty scruffy sa mocno przesadzone. ja na jej miejscu tez bym sie wku rwila, bo nie napisala wg mnie niczego tak zlego, co nalezaloby az tak krytykowac. to o mleku w nocy - nie napisala, po jakiej przerwie, zreszta - sama mialam ten problem, mlody sie budzil co 2h na ciumanie cyca (nie jedzenie). i tez rozmawialam z dwojgiem pediatrow i dwiema poloznymi i doradzily, by juz u dwumiesiecznego bobasa wprowadzic stale przerwy w jedzeniu - w tym jedna nocna dluzsza. i tez jedna noc powalczylam, tak jak kasia_z - dlugi czas sie nie budzil, spal przesmacznie. i wcale nie jest placzliwy z tego powodu. spoko, nie wszyscy musimy wspierac sie "madrymi" ksiazkami, sama nie mam zadnej, bo polegam na swoim rozumku i sercu, a takze z braku czasu, ale niektore wlasnie tam szukaja wsparcia. i wcale nie znaczy, ze sa zlymi matkami. staraja sie wlasnie w ten sposob byc najlepszymi mamami.
czasem mnie drazni takie wypieranie na sile czyichs pogladow na tym forum - jakby tylko jedna opcja byla najlepsza. i w ogole wtracanie sie, kadzenie "zyczliwymi" radami, itepe..
ale whatever.
aha - popieram goraco sugar i Dite - NIEZYCZLIWE - WON NA SWOJE PODWORKA!!! i ze wolnosc tomku w swoim domku! spindalac, az bedzie kazdemu milo ;-)
ale goraco, widze.. ja znowu z doskoku na chwile.. ale na biezaco z afera ;-)
heh, sama mam zdanie, ze nie powinnysmy sie wtracac w niczyje sprawy, tym bardziej w wychowywanie dziecka. kazda ma swoj rozum i uwazam, ze reakcje na poczatkowe posty scruffy sa mocno przesadzone. ja na jej miejscu tez bym sie wku rwila, bo nie napisala wg mnie niczego tak zlego, co nalezaloby az tak krytykowac. to o mleku w nocy - nie napisala, po jakiej przerwie, zreszta - sama mialam ten problem, mlody sie budzil co 2h na ciumanie cyca (nie jedzenie). i tez rozmawialam z dwojgiem pediatrow i dwiema poloznymi i doradzily, by juz u dwumiesiecznego bobasa wprowadzic stale przerwy w jedzeniu - w tym jedna nocna dluzsza. i tez jedna noc powalczylam, tak jak kasia_z - dlugi czas sie nie budzil, spal przesmacznie. i wcale nie jest placzliwy z tego powodu. spoko, nie wszyscy musimy wspierac sie "madrymi" ksiazkami, sama nie mam zadnej, bo polegam na swoim rozumku i sercu, a takze z braku czasu, ale niektore wlasnie tam szukaja wsparcia. i wcale nie znaczy, ze sa zlymi matkami. staraja sie wlasnie w ten sposob byc najlepszymi mamami.
czasem mnie drazni takie wypieranie na sile czyichs pogladow na tym forum - jakby tylko jedna opcja byla najlepsza. i w ogole wtracanie sie, kadzenie "zyczliwymi" radami, itepe..
ale whatever.
aha - popieram goraco sugar i Dite - NIEZYCZLIWE - WON NA SWOJE PODWORKA!!! i ze wolnosc tomku w swoim domku! spindalac, az bedzie kazdemu milo ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
wklejam to na oba watki dla oszczedzenia czasu ;-)
te, a w ogole u mnie straszna nuda ;-( i mam gupia siostre, co jak nikt podnosi mi cisnienie do 280. fakinszit
te, a w ogole u mnie straszna nuda ;-( i mam gupia siostre, co jak nikt podnosi mi cisnienie do 280. fakinszit

reklama
ale whatever
Ależ Patrycja - ja NIGDY nie narzucam nikomu mojego zdania,
nie piszę że TO i TO jest na pewno SUPER i tylko ja mam rację

piszę swoje zdanie i albo ktoś się zgodzi,
albo jest dyskusja
albo się olewa
nikomu nie narzucam
nie każę
nie mądrzę się, że jestem super i wiem na 100%
ale ten twój cytat wzięłam do siebie...
bo i w sumie ja rozpętałam tą aferę