reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
ja konsumuje sniadanie i relaksuje sie przed powrotem do polandii
jestesmy splukani jak mopsy hehe
uratowala nas karta kredytowa i dopuszczalny debet bo nie mielibysmy za co wrocic hehe
zastanawiam sie czy dadza mi pozyczke 1000 pln bo musimy kupic garnitur a nasi znajomi jakis deficyt maja a s dostanie kesz za tydzien heh
uratowala nas karta kredytowa i dopuszczalny debet bo nie mielibysmy za co wrocic hehe
zastanawiam sie czy dadza mi pozyczke 1000 pln bo musimy kupic garnitur a nasi znajomi jakis deficyt maja a s dostanie kesz za tydzien heh
sugarspunsister
matka polka superstar
ja konsumuje sniadanie i relaksuje sie przed powrotem do polandii
zastanawiam sie czy dadza mi pozyczke 1000 pln bo musimy kupic garnitur a nasi znajomi jakis deficyt maja a S dostanie kesz za tydzien heh
ja pierdziele
zastanawiam sie czy dadza mi pozyczke 1000 pln bo musimy kupic garnitur a nasi znajomi jakis deficyt maja a S dostanie kesz za tydzien heh
ja pierdziele
Oł Sugar to niewesoło 
Pewnie dadzą wam spokojnie pożyczkę, więc się nie martw...
Piotruś z okazji skończenia siedmiu miesięcy obudził się o dziwo tylko raz w nocy więc wyspana jestem :-) Chyba zęby stanęły, bo mniej marudzi...
Dzięki ciociom z BB za życzenia!

Pewnie dadzą wam spokojnie pożyczkę, więc się nie martw...
Piotruś z okazji skończenia siedmiu miesięcy obudził się o dziwo tylko raz w nocy więc wyspana jestem :-) Chyba zęby stanęły, bo mniej marudzi...
Dzięki ciociom z BB za życzenia!
sugarspunsister
matka polka superstar
no tak tylko ostatnia wplata z zusu jest z 1 czerwca a ja gdzies zgubilam moja umowe o prace heheh
nie bede prosic rodzicow bo i tak maja kupe hajsu do wydania z okazji zamazpojscia mojej rabnietej siostry ;-)
jakie dokumenty trza wziac do banku?? tak na marginesie?
nie bede prosic rodzicow bo i tak maja kupe hajsu do wydania z okazji zamazpojscia mojej rabnietej siostry ;-)
jakie dokumenty trza wziac do banku?? tak na marginesie?
reklama