reklama
A
Agaton
Gość
ojoj my matki polki okazalysmy sie slabe itp.
moze moja propozycja byla dobra, zrobic zamkniety watek mamus grudniowych i nikt nie ma dostepu..uznalysmy z nonkiem w ogloe ze scruffy zle sie wyrazila i zrobila sie z tego jazda:-(rzeczywiscie bez sensu sie stalo
moze moja propozycja byla dobra, zrobic zamkniety watek mamus grudniowych i nikt nie ma dostepu..uznalysmy z nonkiem w ogloe ze scruffy zle sie wyrazila i zrobila sie z tego jazda:-(rzeczywiscie bez sensu sie stalo

czarna551
Fanka BB :)
Przykładne słownictwo piszę!!!!!!! H..uj Cię to obchodzi!!!!!!!!!!
Najbardziej mnie wkór..wiło że obrażają Kate!!!!!!!!
I że piszą że ja napisałam o tej Lasce idiotka i że kopnę ja w dupsko!!!!!!
A co ich kurw...a to obchodzi ja nie zaglądam na ich wątki!!!!!!!
Najbardziej mnie wkór..wiło że obrażają Kate!!!!!!!!
I że piszą że ja napisałam o tej Lasce idiotka i że kopnę ja w dupsko!!!!!!
A co ich kurw...a to obchodzi ja nie zaglądam na ich wątki!!!!!!!
A
Agaton
Gość
czarna spokojnie...nie warto sie denerwowac...
ja sie dzisiaj aklimatyzuje w domku!! tesknie za morzem, och jak tesknie, a w ogole to szok bo w te upaly to nad morzem bylo super a sto km dalej juz masakra, jak zajechalismy na miejsce tobylam w szoku jaki upal, ale Agatka na szczescie dobrze znosi taka pogode, choc rok temu byla bardzo marudna w tym okresie, tylko tym okresie
ja sie dzisiaj aklimatyzuje w domku!! tesknie za morzem, och jak tesknie, a w ogole to szok bo w te upaly to nad morzem bylo super a sto km dalej juz masakra, jak zajechalismy na miejsce tobylam w szoku jaki upal, ale Agatka na szczescie dobrze znosi taka pogode, choc rok temu byla bardzo marudna w tym okresie, tylko tym okresie

sugarspunsister
matka polka superstar
Jakie Wy tu wyszukane słownictwo macie, przykładne mamusie.
grunt ze istnieja tak przykldne osoby i matki jak Ty MamoAntosia
ktore posluguja sie odpowiednim i wyszukanym slownictwem a nie takim szlamem jak co poniektore tutaj
dzieki temu ten swiat jeszcze nie runal
ale jak to mowia wolnoc tomku w swoim domku wiec proponuje nie zwracac uwagi na nasze niewyszukane slownictwo w naszym niewyszukanym domku

sugarspunsister
matka polka superstar
spokojnie
poki co jedna styknie
wyluzujcie limit wykorzystany
poki co jedna styknie
wyluzujcie limit wykorzystany
czarna551
Fanka BB :)
skasowałm tatmto co napisałam sorry ale musiałam!!!!!!!!!!
reklama