reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita - spoko biustonosz będzie OK:tak:
bo ja mam F, a tu mi cycki wyłażą
więc D będzie OK
I przypomniałam sobie:-D ZRÓB TEST!

Ech... już nie komentuję dzisiejszego zamieszania
bo i po co???

reklama
ojoj my matki polki okazalysmy sie slabe itp.
moze moja propozycja byla dobra, zrobic zamkniety watek mamus grudniowych i nikt nie ma dostepu..uznalysmy z nonkiem w ogloe ze scruffy zle sie wyrazila i zrobila sie z tego jazda:-(rzeczywiscie bez sensu sie stalo:eek:

Przykładne słownictwo piszę!!!!!!! H..uj Cię to obchodzi!!!!!!!!!!

Najbardziej mnie wkór..wiło że obrażają Kate!!!!!!!!
I że piszą że ja napisałam o tej Lasce idiotka i że kopnę ja w dupsko!!!!!!
A co ich kurw...a to obchodzi ja nie zaglądam na ich wątki!!!!!!!

czarna spokojnie...nie warto sie denerwowac...
ja sie dzisiaj aklimatyzuje w domku!! tesknie za morzem, och jak tesknie, a w ogole to szok bo w te upaly to nad morzem bylo super a sto km dalej juz masakra, jak zajechalismy na miejsce tobylam w szoku jaki upal, ale Agatka na szczescie dobrze znosi taka pogode, choc rok temu byla bardzo marudna w tym okresie, tylko tym okresie:crazy:

Jakie Wy tu wyszukane słownictwo macie, przykładne mamusie:szok:.

grunt ze istnieja tak przykldne osoby i matki jak Ty MamoAntosia
ktore posluguja sie odpowiednim i wyszukanym slownictwem a nie takim szlamem jak co poniektore tutaj

dzieki temu ten swiat jeszcze nie runal

ale jak to mowia wolnoc tomku w swoim domku wiec proponuje nie zwracac uwagi na nasze niewyszukane slownictwo w naszym niewyszukanym domku :rofl2:

Jezu, sugar - kocham cie za twoje obiektywne odpowiedzi

kate.... - zrobiłam.....musiałam....:sorry2::sorry2::-D
No musiałam, bo robiłam dziś prześwietlenie zęba - wolałam być pewna że nie jestem;) no i nie jestem;)

reklama
Do góry