reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A moj maz wlasnie robi sesje fotogaficzna komarom, ktore wczoraj nalapal. Niezle, co? Nie ma to jak uczyc sie makrofotografii:baffled::eek::sorry2:.

generalnie chu.j mnie to boli :rofl2: nigdy nie brałam sobie do serca ani nie wchodziłam w polemikę z jakimiś psycho-suko-matkami bo szkoda na nie mojego czasu i klawiarury :tak:;-)

JA też generalnie sie w takie coś nie wczuwam, ale chamstwo mnie po prostu rozwściecza.
nienawidze jak mnie ktoś obraża w bezczelny i prostacki sposób i nie potrafię wtedy zareagować.

Uwaga - zaraz zostaniemy wszystkie skomentowane na wątku ,,surowo czy łagodnie"
Okazuje się że wszyscy nas podczytują
Ku rwa ja sie zaczynam wręcz bać.
Podczytujące źle życzące - na swoje wątki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry