reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ehhh, no comments... nawet nie próbujmy, bo i tak nic to nie pomoże:crazy:
ona wie lepiej i tyle:baffled: szkoda tylko dziecka:tak: on ma 4 miesiące!!!

Wracając do przedwczorajszego tematu... umieszczam tu, bo gdzie?

Rozmiar majtki 42 / bez naciągania w pasie 78-82, po rozciągnięciu... hohoho nawet 100 /ale 90 OK/
Głębokość 27 cm /od pasa do pipki/
Stanik - od 80 do 100 miseczka D

reklama
a ja sie melduje na posterunku:-) wyjechalismy w sobote wieczorkiem, nad morzem bylismy o 12 w nocy, bylo super, dawno sobie tak fajni czasu nie spedzilismy:tak:w poniedzialek wieczorem wrocilismy i pojechalismy na dzisalke do siostry J gdzie byla Agatka i wrocilismy dzisiaj:happy2:a w ogole to sie baaardzo za mala stesknilam:-)a najlepsze jest to ze na taka super pogode trafilismy:happy2:wrocilismy do dommku i znow deszcz

natomiast co do pani S ktora wzbudzila tutaj taka burze to dla mnie nuda, laska nie kuma ze jak dziecko placze 1,5 h to raczej glodne niz ze tylko aiw przebudzilo na smoka, szczegolnie ze dzieko ma dopier 4 miechy, jak dla mnie nie ma dyskusji bo to nic nie da, widac po jej postach, widzialyscie jaka byla reakcja czarnej w sprawie mleka krowiego, wszystkiego dziewczyny zareagowaly ale ona nie odebrala tego za atak tylko zrozumiala ze moze robic zle, ton tej lasencji raczej nie wskazuje na jakakowliek chec do reflesji nad swoim postepwaniem wiec nalezy olac sikiem prostym:-)

peace:ninja:

no tak kasu trudnoi to olac i gdyby to byl ktos mi znajomy prywatnie to bym mu przemowila do rozumu, ale co poradzisz na jakas paniusie z forum, ktorej imnienia nawet nie znasz?? wiadomo ze zal dziecka, ale jej reakcja mowi sama za siebie i dlatego uwazam ze to marnowanie czasu w ogole reagowanie na jej posty

eee kate, nasza kwatera byl samochod tzn J ma firmowy taki ze mozna sie od tylu rozlozyc i pospac, wiec nawet nie interesowalismy sie kwaterami, bylismy w Ustce kolo Orzechowa, ale moge zapytac siostre ona ma mete w kuznicy na helu wiec moze tam cos znajdziecie

mam nr zadzwon, jakby nie mieli to popytaj czy nie znaja kogos i od razu moze jakis nr mogliby podac

ten nr to 0586752708 to jest domek z pokojami, zajebisty koles jest gospodarzem, i kuznica spoko miejscowka, choc uprzedzam ze nie ma tam za duzo rozrywek, ale na plazy luzik a blisko tez do Juraty i Jastarni wiec mozna poszalec, zalezy kto co lubi

Kate ten strój jest śliczny!!!!!
Każdy się będzie oglądał za Ditą-mąż będzie zazdrosny hehehe:-);-)

Agaton właśnie ostatnio myślałam o Tobie gdzie się podziewasz...a ty odpoczywałaś sobie

Wiecie a ja mam ochotę zjeb...ać tą laskę- 6 godz bez jedzenia takie dziecko może wytrzymac-zgodzę się ale jak samo sobie tak ustali ale żeby nie dać jeść!!!!!!!!!!
Najchętniej bym ją w dupsko kopła-idiotka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
czarna - no tak, ja też bym ją kopła.....:eek:;-)

kate
- jest super. Ale się cholernie obawiam o ten stanik.
Kupię na 100% ja mi kase w końcu przyślą ale co będzie jak się okaże za mały...?:eek: Ja mam już odchył, wiem, ale tyle już staników D mierzyłam i połowa z nich była za mała....:-(

Do góry