reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja w czerwcu bede miała 27 i też jeszcze niedawno pyali sie o dowód jak alkohole kupowałam :tak: ale ja sie ciesze ... tak sobie myslę , ze jak będe miała 60 to na 35 bede wyglądała :tak:;-):-p

aenye obiecałaś fotki ! czekamy z niecierpliwością w galerii :tak::-)

reklama
Piotruś sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taaa
Mi na obozie w1 klasie SzkSred dawali 23 lata:sick:

Jakos zawsze wyglądałam starzej, a od jakiegoś czasu wyglądam tak samo, tzn wiecej tylko zmarszczek i już, ale ogólnie ryjaka bym nie zmieniła:-)

Sto lat dla Piotrusia!!!!!!
Nieistotna, Miłka - mi też daleko do wszystkich, też żadnej nie widziałam... dlatego stanę na rzęsach, ale na spotkanie musze pojechać. Najwyżej sie zapożyczę...

Ditka ja już się zapożyczyłam na samochód :errr: i mnie po prostu nie stac bo i tak potrzebuje kase na 30 - tke chopa za 3 tydnie :eek:

JA wiem, wiem, rozumiem...
mój jak trzydziestkę obchodził, to nawet nie pamiętał, że ma urodziny:-D
W ogóle to o wszystkich okazjach mu trzeba przypominać, nie lubi zadnych uroczystości, wścieka się, jak kupuję prezenty (np mojej siostrze ostatnio, bo ma imieniny niedługo) - dla niego to strata pieniędzy. Ale jak coś sam otrzymuje - to najlepiej coś wartościowego, drogiego i w ogóle naj.
To właśnie jeden z jego odchyłów, których nienawidzę - ale co zrobić... Trzeba się z tym jakoś pogodzić:-(
hehe

powiem wam, jaka byla najwieksza beka ostatnio.. w turcji, w hotelu, zaobraczkowali mnie tradycyjnie w bransoletke koloru zielonego, ze niby mam juz swoje lata i moge pic alkohol. no i se 'pilam' (glownie latalam po drinki dla rodzicow i dejva, taka usluzna) przez kilka dni. po czym jeden z barmanow orzekl, ze moze mi dac tylko piwo, bo nie wygladam na 18 lat i jak przyjde z rodzicami, to mi da......

czad, co!?

sie wkurwilam, a co..

Ty masz 24 wiec normalne ze Ci sie tkie rzeczy przydarzaja.

A ja stara dupa. I ostatnio jak moj tata byl u nas kasjer w Tesco nie chcila mi sprzedac piwa. Zabilam go smiechem i powiedzialam ze to dziecko obok mnie jest moje i te zmarszczki pod oczami tez i ze mam prawie 30 na karku. Popatrzyl i mowi ' Teraz jak podeszlas blizej to wygladasz bo z daleka nie'
No i tym mnie wku rwil.
Luzaczek i na dodatek czarnuch.

reklama
Do góry