reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ditka to nie tak blisko jak myślisz:no:
Sugar często w Wawie a ja do wawy jakieś 2 godz jazdy mam a do Łodzi jakąś godzine i tak jakoś się nie składało:happy:

reklama
oj mały mały jest ten swiat :tak:
kiedys próbowałam umówić się z koleżanką ( z mojej 6,5-tysięcznej mieściny ) i ciężko nam to wychodziło , a spotkałyśmy się przypadkiem we Władku :-)

Dziewczyny, nie mam czasu sie po d upie podrapac, ale jak tylko bede miala sekud piec to bede nadrabiac!

reklama
ja sie tylko na porodowce spotkalam z roni i lucky, a mam chrapke na wsie ;-)

ale byle do soboty!!!

ja tez jestem mloda, niby 24lata stuknie.. a wygladam na jakies 14... same zobaczycie..
powiem wam, jaka byla najwieksza beka ostatnio.. w turcji, w hotelu, zaobraczkowali mnie tradycyjnie w bransoletke koloru zielonego, ze niby mam juz swoje lata i moge pic alkohol. no i se 'pilam' (glownie latalam po drinki dla rodzicow i dejva, taka usluzna) przez kilka dni. po czym jeden z barmanow orzekl, ze moze mi dac tylko piwo, bo nie wygladam na 18 lat i jak przyjde z rodzicami, to mi da......

czad, co!?

sie wkurwilam, a co..

co do lansu - lubie ;-) ale tylko ciuchowy i w dobrym stylu. mmmmniammmmx.

kasuelf - no sciagam juz od dawna. ale maly praktycznie wszystko przejada, wiec ciezko z tym sciaganiem na codzien.. nieraz tylko 60ml pod koniec dnia :-( a moj glodomor potrzebuje jakies 10 razy tyle, minimum!

WSZYSTKIEGO NAJSLICZNIEJSZEGO DLA MARICZKI I PIOTRUSIA!!!

Do góry