reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja jestem młoda, wygladam na 20 lat i mam lans głeboko w odbycie :)

swoją drogą dziecko to taki dziwny wehikuł czasu, raz czyni mnie 40letnią babą matka polska a drugi raz daje powera, młodzieńczą siłę 18stki

hmmm :dry:

reklama
OK - wzystko nadrobiłam :tak:
Wczoraj po poludniu ch uj strzelił neostrade! :wściekła/y: walczyłam do 2:00 w nocy i nic ! Dziś na szczęscie sie uruchomila . Nie wiem , co mnie pokusiło , zeby korzystac z uslug TP :wściekła/y: ( heheh pracowałam tam kilka lat temu i poznalam na wylot te ich machlojki ) :tak:

Skoro jeszcze śpicie , to ja też wracam do wyrka :tak:;-)
Buziole i milej sobótki ! :-)

kurde młode siksy i na lata narzekają a co ja mam powiedzieć jak muszę dupę cały czas zaciskać bo mnie się próchno sypie :eek:

Ditka jeśli chodzi o nasze spotkanie z Sugar to za dużo napisać nie można bo ja już byłam po zakupach i przez przypadek tzn. zobaczyłam buzza i chciałam Tomkowi pokazać jak spcerówka wygląda i to w fajnym czerwonym kolorze i patrze na ludzików co siedzą obok i coś mi znajomymo wyglądają:dry:patrze a to Sugra z Szymonem i malusi słodki Igyy a w buzzie no i długo nie myśląc Olivierka pod pache i jade schodami w dół. Podchodze a Panna Sugar zlekka zaskoczona o nie bardzo wie o co kaman:-pno to się witam przedstawiam i sie sytuacja wyklarowała:-Dzamieniliśmy dosłaowinie kilka zdań bo T czekał i mały był przed jedzeniem a więc występowało ryzyko, że mi się rozedrze jak stare prześcieradło i nie dam rady go uspokoić:-pno i ja ogólnie Lasencje oceniam bardzo pozywtywnie:tak:Szymon widać, że kontaktowy i wesoły facet no a Igyy ślicznioch normalnie:tak::tak:

acha Sugar trampek się w torbie z zakupami znalazł:-p

No i to by było na tyle:cool2:

Dzisiaj miałam się oczywiście wyspać T miał poskładac sterte ubrań a tu godzina 7 minut 30:-ppobudka cichy nie poskładane, burdel na kółkach normalnie!! I do tego nic na śniadanie nie ma:wściekła/y: Ale się wyluzowałam zasiadłam do kompa i czekam spokojnie na rozwój sytuacji:eek:

Wszystkiego naj naj dla Mariczki!!!
Anita, u mnie zwykle 6-7 jest godziną wstawania :sick: Jak pośpi do 8:00 to święto.
Dziś dość długo, do 7:00 spał :-p

reklama
Ja dziś oczy na zapałki - młoda nie spała od 1 do 4 a ja razem z nią:baffled:
Już druga noc, no gówniara jedna:wściekła/y:

sa_raa - hehe, ja to w ogóle nie wiem, czemu wy się wcześniej ine spotkałyście jak wy prawie z jednego miasta:confused:
trójmiastki już Koło Gospodyń Trójmiejskich zdążyły założyć a te nasze stoliczanki to proszę - w H&Mie dopiero na siebie wpadły:-D:-D:-D

Do góry