reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

U mnie tez padaka z tymi chorobami
Zastanawiam sie tylko gdzie logika karmienia piersia
Maly od czasu tego zakazenia ukladu moczowego jeszcze nie wyzdrowial..Ciagle cos.
Aktualnie goraczkuje,ropne gile zaciekaja mu z nosa i 2 tydzien kaszle...
a do tego trzeci zab mu idzie.
Po drodze skazy,Azs-y...scierwa jakies!!!! wrrrrrrrrr
W klinice znaja mnie na pamiec.

O sobie juz nie wspomne..
no moze tylko tyle ze juz zapomnialam co to znaczy byc zdrową:-(

reklama
zaległa stówa dla Brunka!!!!

Kate
- może tylko ząbki. A jak dziś?

Anitko - ja pamiętam,ze między mną a mężem porządnie się pogorszyło jak Ala przyszła na świat. Ale po kilku miesiacach już było dobrze. Może twój mąż jest w szoku poporodowym, hehe? Może jeszcze nie oswoił się z nową sytuacją? Może nie potrafi sobie poradzić z tym,że musi się Tobą dzielić z innym facetem :)cool2:) hehe. Tak już jest, przeczekać - to najlepsze wyjście.

nonek - te suwaczki są na rok! Czyli odliczają dni, tygodnie i miesiace do urodzin - teraz trzeba go uaktualnić (załozyć nowy z oczekiwaniem na 5 urodziny):tak:

Hej

przeczytalam uff

nie pamietam na ktorym to bylo watku.. przypomnijcie wiec co mam mu podac zamiast Lakcidu??

Anita lepiej do poradni isc niz do sadu

Asia badz dzielna , to sie kiedys skonczy

kate dzieki za pamiec:-)

anita ja tez mialam ciezkie czasy z moim, ale pare miesiecy rozlaki i ochloniecia z emocji, przemyslenie wszystkiego- z mojej strony, bo nie wiem czy moj sie staral zeby bylo lepiej- pomoglo...
ludzie sie docieraja i nieporozumienia i awantury beda...
mowie to ja, ta co nie znsi kompromisow i trzaska drzwiami:eek:

Dziewczyny normalne ostatnia klotnia naprawila mojego M.
Rano zajmowal sie dzieckiem wiec moglam spokojnie posiedziec w wannie.
Pozniej posprzatal po sniadaniu bez zadnegogadania a na dodatek zrobil obiad, kupil winko dla mnie dla siebie piwko. Ladnie nakryl do stolu.
Normalnie w szoku jestem. Chyba pomaga mi ORGANIZOWAC DOM ZEBY JAKOS FUNKCJONOWAL.
Koncze te pochwaly zeby nie zapeszyc.

reklama
No to super, Maja :-)

U mnie dziś jakiś senny dzień, ciągle zasypiam przy karmieniu (razem z demonem zresztą). Już się w końcu wyspałam :-D
Opuściliśmy dziś łóżeczko o poziom i zrobiliśmy małe przemeblowanie (zamieniliśmy miejscami łóżeczko i królika klatkę). W efekcie królik siedzi pod łóżeczkiem i skrobie cały dzień... :baffled::-D

Do góry