reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

kurka Anita a ja myslalam ze u was juz wszystko gra :-(
ja jednak mysle ze jeszcze sie dogadacie!
narazie sa emocje, nerwy itp ale jak opadna to dojdziecie do porozumienia!!

ja tez nie przepadam za kotami, generalnie nic do niech nie mam ale wole psy :-)

reklama
A ja za pieskami nie bardzo :no::sick:
Oczywiscie przykre doświadczenie zadecydowało o niechęci do tych śmierdziuszków :tak: Ugryzł mnie w lewego cycka taki jeden kałkaz - zaraz po tym zachorował i zdechł po dwóch tygodniach cierpień - rodzina się śmiała, ze wyssał mi jad z serca i dlatego zdechł . Może i było w tym troche prawdy :-p;-):-):cool2:

a bo tak naprawde to sa i fajne koty i fajne psy, ale tez zdarzaja sie bydleta wsrod jednych i drugich

Jesteeeeem
Po wypiciu 7 browarów z nowym szwagrem ......
Nowy szwagier nie jest zły
kocha Agate (podobno)
O ja pindole ale sie narombalam.....

Jezu Kicia Twoj maly skonczył juz 5miesiacy :)
Wielkoludku stol lat!

Anitka chcialabym by miedzy Wami bylo dobrze ale nie tak tylko sciemniarsko tylko naprawde dobrze ech

Dita Ty moczymordo! :cool2:

reklama
Do góry