reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Mi z okazji płatków zeszło AZS z nogi więc piorę w nich.

Warzywka niezbyt schodzą ogólnie, trzeba jakoś szybko zaprać po zaplamieniu wtedy jest lepiej. U mnie te mydła w płynie jakoś spierają, mydła w kostce nie, płyny do prania o dziwo też mniej niż to mydło dla dzieci. Acze jeszcze nie stestowałam. Kupiłam nowy siedmiopak bodziaków, żeby bezmarchewkowe coś zostało :-p

reklama
Kochane... dzięki... czyli do Ace wsadze i bedzie git...;-)

Spadam do mojej ulubionej czynności = odciąganie mleka...:tak: :tak: :tak:

Caluski i milej nocki wam zycze...:tak:

Sugar, mały ma coś co wygląda jak AZS... a ja miałam AZS na nodze, w ciąży mi się zrobiło i się bujam od pół roku z tym, aż nieoczekiwanie zlazło od tych płatków.

uczulenie!
bsz jak ja slysze AZS to mnie ciarki przechodza

mojej przyjaciolki synek- 4 lata ma to scierwo od urodzenia
i to w najgorszej postaci
NIKOMU nie zycze

Dziewczyny, znalazłam rewelacyjny sposób na plamy z marchewki (choć też piorę w vizirze, persilu, a jak mam doła to w proszku z biedrony:cool2:):

Suszenie na pełnym słońcu!!!!!!!!!!!!!!

Nie mam pojęcia, w jaki sposób, ale plamy z marchewy po praniu pozostawione na wysuszenie na słońcu (tak, aby na nie świeciło) - ZNIKAJĄ!!!!!:confused::confused::confused::happy:

Ditka to poprosimy jeszcze przepis na PEŁNE SŁOŃCE na 25-27 maja, a przy okazji na 10 czerwca poprosze na Chrzciny małej :-)

Ja nie mam mozliwosci suszenia w sloncu, bo nawet ku rwa balkonu nie mam. Ale nocka w acze zalatwia sprawe. Szczegolnie, ze ja mam bardzo twarda wode i proszki i tak nie dopieraja. Buziaki, spadam spac!

reklama
Do góry